Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Έρχεται "καυτός" Γενάρης - Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες (βίντεο)

 

Με παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Βέροια, ξεκινούν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις, οι οποίες αναμένεται να κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου στη Μέσση μετά από πρόσκληση του αγροτικού συλλόγου Γεωργών Ημαθίας οι παριστάμενοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, για τα οποία δεν δίνεται καμία λύση. 

Στη γενική συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι του αγροτικού συλλόγου Νάουσας και του νεοϊδρυθέντος αγροτικού συλλόγου Βέροιας σε πνεύμα συνεργασίας και με κοινή αντίληψη ότι μόνο ενωμένοι οι αγρότες και με μαχητικές κινητοποιήσεις μπορούν να ελπίζουν στην επιβίωση τους. 

Όπως υπογραμμίστηκε, κοντά στα ήδη σωρρευμένα προβλήματα, τα οποία αφορούν τα αγροεφόδια, τα καύσιμα και τα απαραίτητα καλλιεργητικά μέσα, προστίθεται η εξωφρενική κατάσταση να είναι απλήρωτοι για την παραγωγή, που παρέδωσαν το Καλοκαίρι. 

Στη συνέλευση αποφασίστηκε να εκφραστεί διαμαρτυρία και επίδοση ψηφίσματος στα γραφεία του ΕΛΓΑ, ενώ στη συνέχεια, μέσα από νέες διαδικασίες, οι αγρότες προετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Κείμενο - επεξεργασία: Εύα Καρολίδου

Ημαθία Μέσση αγρότες 27/12/2018

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ