Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ένα πλούσιο διήμερο από τον Σύλλογο Χαριεσσας "Άγιο Δημήτριο"

 

Ένα πλούσιο διήμερο από τον σύλλογο χαριεσσας Άγιο Δημήτριο. Την Κυριακή της τυρινής πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου με απόλυτη επιτυχία. Πλήθος κόσμου απήλαυσε τα χορευτικά τμήματα όπου παρουσίασαν τοπικούς χορούς .

Επίσης συμμετείχαν χορευτές από το Ισραήλ Βέλγιο Γαλλία Αμερική Ολλανδία οι οποίοι παραβρέθηκαν στην Ελλάδα για το σεμινάριο του Μανου Γαλιτη και της Κατερίνας Ντελιοπουλου και παρουσίασαν χορούς Θράκης .

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο πάτερ Νικόλαος Παπαθεοδώρου ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαιτζιδης ο αντιδήμαρχος Στέλιος Δαγγας ο βουλευτής Απόστολος Βεζυροπουλος ο πρόεδρος τ.κ.Χαριεσσας Σιδηρόπουλος Δημήτρης και οι τοπικοί σύμβουλοι Κουμλιδου Μαρία και Γεωργιάδης Σταύρος οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπαλτατζιδου Δώρα Πασχουλα Χρύσα ο υποψήφιος δήμαρχος Νικόλαος Καρανικολας και ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Μπαρζωκας εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων Φίλιππος Επισκοπής, Άγιος Χριστόφορος Πολυπλατανου ,Σταυροδρομιου οι γηγενείς ,Κάμπος Νάουσας, Άγου Γεωργίου Δοβρα ,σύλλογος Ξάνθης Θαμαρυς Α.Ε.Χ. Χαριεσσας ,Διόνυσος Κύπρου, Μέγας Αλέξανδρος Γαλατάδων, Μιεζα κοπανου.Την εκδήλωση απογείωσαν η ορχήστρα χάλκινα ηχοχρώματα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μια έκπληξη από τα παιδιά του συλλόγου περίμενε τον πρόεδρο Προυντση Σωτήρη για τα γενέθλια του .

Ένα γλέντι γεμάτο κέφι χορό μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες . Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα για τις προσφορές, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημερώσεις και όλους όσους που μας τίμησατε με την παρουσία τους ραντεβού του χρόνου .

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ