Η Σοφία Ζεϊμπέκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ”

 

Η Σοφία Ζεϊμπέκη που γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στην πόλη της Βέροιας, ασκεί μάχιμη τη δικηγορία ως δικηγόρος παρ Εφέταις στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Από το 1998 έως το 2013 υπήρξε νομική σύμβουλος στην Εμπορική Τράπεζα στα υποκαταστήματα 508 και 537 της Βέροιας.

Είναι πρόεδρος του Σωματείου Λογ. Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Βέροιας και μέλος σε πολλαπλά σωματεία του Δήμου Βέροιας με κοινωνικά και ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα.

Η Σοφία Ζεϊμπέκη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη.

 

Περισσότερα για τη Σοφία Ζεϊμπέκη:

Γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης, της Βέροιας, συνεχίζω να ζω και να δραστηριοποιούμαι, σ’ αυτήν την πόλη της καρδιάς μου.

Πατέρας μου ο Νίκος Ζεϊμπέκης, ηλεκτρολόγος-συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Βέροιας και μητέρα μου η Ελευθερία το γένος Αργυρίου, οικιακά-μοδιστρική.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

-Τελείωσα το έτος 1982, με ΑΡΙΣΤΑ, το Γ΄ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ και εισήχθη στο Τμήμα ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Α.Π.Θ.

-Μετά την απόκτηση του πτυχίου Νομικής και την διετή άσκηση μου, ως ασκούμενης δικηγόρου, ενεγράφη, τον Αύγουστο του 1989 στο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, ως δικηγόρος και από τότε ασκώ μάχιμη δικηγορία μέχρι σήμερα, ως δικηγόρος παρ Εφέταις, στο Εφετείο Θεσ/νίκης.

Παράλληλα με την μάχιμη δικηγορία: από το έτος 1998 μέχρι και την κατάπτωση της το 2013, υπήρξα νομική σύμβουλος στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡ. Α.Ε. στα υποκατάστημα 508 και 537, Βεροίας

– Το έτος 1998 μέχρι το 2008 έχω διδάξει,μαθήματα ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,στη ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ και – το έτος 2004 μέχρι 2010, νομική σύμβουλος του Ο.Ε.Κ. υποκατάστημα Βεροίας.

Είμαι κάτοχος πτυχίου ΑΓΓΛΙΚΗΣ και γνώστης ΙΤΑΛΙΚΗΣ γλώσσας.

Έχω παρακολουθήσει διάφορα Σεμινάρια, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ –Social Media , ΙΣΤΟΡΙΑ της Τέχνης και σχετικά με την ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

-από το έτος 1999 μέχρι και σήμερα είμαι Πρόεδρος του Σωματείου Λογ. ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ.

-από το έτος 2014 μέχρι και σήμερα, Γεν. Γραμ. και μέλος του Διοικ. Συμβουλίου του Σωματείου Κοινωνικής Παρέμβασης ‘’ΕΡΑΣΜΟΥ’’,  με κυρίως έργο τη προστασία του ανθρώπου που βρίσκεται σε κίνδυνο (ενδοοικογενειακή βία, κακοποίηση ενηλίκων και ανηλίκων).

-από το έτος 1998 μέχρι και το 2006 μέλος σε Δ.Σ. σε παιδικούς σταθμούς του ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

-από το έτος 2006-2009 Γεν. Γραμμ. στη Β΄θμια ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

-από το έτος 2002 μέχρι 2006, μέλος Σχολικής Επιτροπής και Γεν. Γραμ. του ΣΥΛ. ΓΟΝΕΩΝ του 9ου Δημοτικού Σχολείου.

Μέλος σε πολλαπλά σωματεία,του Δήμου Βεροίας, με κοινωνικά και ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα!!!!

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

-ενεργό μέλος της Ν.Ο.Δ.Ε. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από το έτος 2009 – 2017 (τομέας Δικαιοσύνης)

-από 1.1.2017 μέχρι και σήμερα μέλος του Διοικ. Συμβουλίου ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Είμαι έγγαμη με τον Δημήτριο Ζλατάνο, πρ. έμπορο και μητέρα του Νίκου Ζλατάνου, φοιτητή Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και διεθνή τερματοφύλακα-χάντμπολ, σήμερα στην ομάδα του ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια, στην ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, με ξεκίνημα από τις παιδικές ακαδημίες και συμμετοχές σε διεθνή και πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων,εφήβων και ανδρών.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ