Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Οργισμένη διάψευση Εμμανουηλίδη στα σενάρια για προσχώρησή του σε άλλο συνδυασμό – «Ή να κατέβω επικεφαλής ψηφοδελτίου ή θα πάω σπίτι μου»

 

Την οργισμένη αντίδραση του Απόστολου Εμμανουηλίδη προκάλεσαν δημοσιεύματα και φήμες που τον έφερναν να συνομιλεί με την κ. Μπατσαρά για προσχώρηση του ίδιου και του συνδυασμού του στο ψηφοδέλτιό της.

Σε δημοσίευσή του στον προσωπικό λογαριασμό στο face book χρησιμοποιεί πολύ σκληρές εκφράσεις, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «μηδενικά», «παρτάκηδες» και «αυλοκόλακες»…

Γράφει:

Όσο και να προσπαθήσετε εσείς που νομίζετε ξαφνικά γίνατε κάποιοι ενώ είστε ένα μηδενικό εγώ δεν θα διχάσω τον κόσμο
Για δικά σας τερτιπια. Συνεχίζω τον έντιμο και καθαρό αγώνα μου ως υπ. Δήμαρχος Βέροιας
Κι αν συνεργασθώ η όχι με αυτούς που εγώ κρίνω καταλληλότερους θα το αποφασίσω εγώ και η ομάδα μου και όχι εσείς οι μηδενιστές 'αυλοκόλακες και παρτακηδες.
Όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε και συνέχεια.

Αναφερόμενος στη φωτογραφία που πυροδότησε διάφορα «σενάρια» ο κ. Εμμανουηλίδης επιβεβαίωσε ότι είχε συνάντηση με την κ. Μπατσαρά, αλλά η συνάντηση αυτή ήταν τυχαία και καθαρά κοινωνικού χαρακτήρα, όπως δηλώνει ο ίδιος.

Μάλιστα απαντώντας για τη συνάντηση αυτή είπε ότι στο διάστημα αυτό συνάντησε πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και το δήμαρχο κ. Βοργιατζίδη μετά από πρόσκληση του ίδιου.

"Κάθε συνάντηση και συνομιλία δε σημαίνει ότι υποκρύπτει κάτι", είπε. «Επειδή έχουμε εκλογές θα σταματήσουμε να μιλάμε με τον κόσμο;»

Σε ό,τι αφορά το εγχείρημα να κατέβει στις εκλογές ως επικεφαλής συνδυαασμού, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης δήλωσε ότι βρίσκεται σε φάση κατάρτισης ψηφοδελτίου.

Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανά ή απίθανα σενάρια υπογράμμισε: «Στις εκλογές ή θα κατέβω επικεφαλής συνδυασμού ως υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας ή αν δεν καταστεί δυνατή η κατάρτιση ψηφοδελτίου θα πάω σπίτι μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ