Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Κυριάκος Θεοδωρίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Προτεραιότητα στην Πολίτη"

 

Ο Κυριάκος Θεοδωρίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Προτεραιότητα στην Πολίτη" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη.

 

Περισσότερα για τον Κυριάκο Θεοδωρίδη:

Γεννήθηκα στις 13 Οκτωβρίου του 1962 στους Γεωργιανούς Βέροιας

Υπηρέτησα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 33 συνεχή χρόνια από τον Μάρτιο του 1986 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018 που συνταξιοδοτήθηκα. 

Διορίστηκα στις 20 Μαρτίου 1986 στην Κοινότητα Γεωργιανών και υπηρέτησα μέχρι την κατάργησή της στις 31-12-1998 ως Γραμματέας , Ανταποκριτής του Ο.Γ.Α και ληξίαρχος.

Από την 1-1-1998 με την εφαρμογή του Σχεδίου Ιωάννης Καποδίστριας ορίστηκα υπεύθυνος στα ορεινά Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου και στη συνέχεια ανέλαβα την σύνταξη του πρώτου εκλογικού καταλόγου του Δήμου Βεροίας με βάση τα δημοτολόγια και όπως όριζε ο νέος νόμος. 

Τον Σεπτέμβριο του 2002 ορίστηκα Προϊστάμενος του Κ.Ε.Π.  του Δήμου Βέροιας καθιστώντας το με τους συναδέλφους - συνεργάτες μου υποδειγματικό Πανελλαδικά και συνέχισα με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης προϊστάμενος του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης (ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ-ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ) με κύρια κατεύθυνση αρχικά την ένταξη του ενιαίου δημοτολογίου του Δήμου στο Εθνικό δημοτολόγιο  και στην εφαρμογή του πληροφοριακού Συστήματος Διασύνδεσης Δημοτολογίων – Ληξιαρχείων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΗ και σας καλώ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για έναν σύγχρονο και δημιουργικό Δήμο στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ. 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ