Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: “Καρκίνος του δέρματος – πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση” - Για να βγάλουμε από τον χάρτη της Ημαθίας τον καρκίνο του δέρματος (βίντεο)

 

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Καρκίνος του δέρματος – πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση – θεραπεία” διοργάνωσε η Π.Ε. Ημαθίας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας το πρωί της Κυριακής (14/4) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ.

Πριν την έναρξη των κεντρικών ομιλιών, καλωσόρισμα και χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας ενώ τον συντονισμό έκανε η υπεύθυνη ακτινολόγος του Κέντρου Υγείας Βέροιας Βασιλική Καραδήμου, η οποία σημείωσε πως το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) πραγματοποιήθηκαν πάνω από 100 δωρεάν εξετάσεις σπίλων στη Βέροια.

Με συντονιστή της εκδήλωσης τον Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο και Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Αναστάσιο Κατσαμάκα ακολούθησαν τρεις ομιλίες. 

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης Β' Δερματολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. Έλενα Μήτσιου μίλησε για τη σχέση ανάμεσα στον ήλιο και το δέρμα.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Διευθύντρια Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ Ζωή Απάλλα, αναφέρθηκε στους μη μελανωματικούς όγκους του δέρματος και τέλος ο δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Γραμματέας της Διεθνούς Εταιρείας Δερματοσκόπησης Αιμίλιος Λάλλας, παρουσίασε το “μελάνωμα”. 

 

Βέροια - ημερίδα Καρκίνος του δέρματος 14/4/2019

 

* Να σημειώσουμε πως η ημερίδα ξεκίνησε το Σάββατο (13/4), με δωρεάν εξέταση σπίλων από τους συμμετέχοντες δερματολόγους: Κατσαμάκα Αναστάσιο, Ζωή Απάλλα, Αιμίλιο Λάλλα, Αποστολίδου Σταυρούλα, Ζήση Γάβρο, Δημήτριο Ιορδανίδη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ