Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Γιώργος Φαρσαρώτος υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας Κάτω Βερμίου (Σέλι)

 

Φίλες και φίλοι.

Σας κάνω γνωστή την απόφαση μου να κατέλθω ,στίς Δημοτικές  εκλογές του Μάιου , ως υποψήφιος πρόεδρος στήν Τοπική Κοινότητα Κάτω Βερμίου ( Σέλι ) που υπάγεται στον Δήμο Βέροιας.

Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το πρόγραμμα «Κλεισθένης» στην τοπική αυτοδιοίκηση διαμορφώνουν συνθήκες κατά τις οποίες η ορεινή μας κοινότητα μας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη ώστε να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται για να ληφθούν αποφάσεις και να παραχθεί έργο.

Γενεσιουργό αιτία της απόφασής μου αυτής αποτελεί το όραμα που έχω για το χωριό που μένω αλλά και οι προσδοκίες όλων μας για το πώς πρέπει να πορευθεί το Σέλι στο άμεσο μέλλον. Η σχεδόν καθημερινή επαφή μου με το περιβάλλον και τις παθογένειες του χωριού με οδήγησε στο μονοπάτι της ενασχόλησης με τα κοινά ..

Έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες στο Σέλι ώστε όλοι μαζι ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ,να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη κοινότητα , ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους τους Δημότες ..Κοινότητα που θα σέβεται και θα ζητά την γνώμη των δημοτών της .Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στο Σέλι να αναπτυχθεί ως τουριστικός προορισμός καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου.Να δρομολογήσουμε προγράμματα και έργα υποδομών στήν κοινότητα με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη της και την αντιμετώπιση ζητημάτων καθημερινότητας .Να αναλάβουμε δράσεις που θα φέρνουν σταθερά και με μεγαλύτερη διάρκεια τους Δημότες στα σπίτια τους ,στό πανέμορφο ορεινό μας χωριό, δίνοντας έτσι και μια τόνωση στην τοπική μας οικονομία.

Είναι ώρα επιτέλους οι υποθέσεις του ,σκαρφαλωμένου στίς κορυφές του Βερμίου , Σελίου να αντιμετωπίζονται έν τη γενέση τους πάνω στο χωριό και όχι κάτω στον κάμπο της Βέροιας……

Φίλες και φίλοι,

Έχοντας πλήρη επίγνωση ευθύνης καθώς και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά του χωριού μας, ζητώ την στήριξη σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Εύχομαι καλό και ευγενή αγώνα σε όλους.

Σας ευχαριστώ πολύ!

 

Φαρσαρώτος Γιώργος

Κάτοικος & Δημότης Σελίου

Κιν: 6988378942

e-mail : farsarotosgeorge@gmail.com

George Farsarotos / facebook

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ