Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία-Θέατρο Ράχης: Μουσικό ταξίδι με τον «Μπούσουλα» στους ωκεανούς του Θάνου Μικρούτσικού (βίντεο)

 

Το θεατράκι Ράχης αποδείχθηκε μια πανέμορφη «φωλιά» για το κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα για να απολαύσει το καταπληκτικό μουσικό σύνολο «Μπούσουλας» σε ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Πατήρ Κώστας Ρίζος (στη ντρμας) και υιοί Μιχάλης και Κωνσταντίνος (κιθάρα-τραγούδι και πλήκτρα-τραγούδι αντίστοιχα) μαζί με τον Γιάννη Γεωργουδάκη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη στο μπουζούκι και το μαέστρο Γιώργο Αθανασιάδη στο μπάσο, συνέθεσαν ένα «τολμηρό» μουσικό σύνολο που βούτηξε στα βαθιά νερά της μουσικής και των τραγουδιών του Θάνου Μικρούτσικου.

Άλλωστε ο συγκεκριμένος συνθέτης και ο ποιητής Νίκος Καββαδίας είναι οι μεγάλες αγάπες του συγκροτήματος, εξ ου και το όνομα «Μπούσουλας» που κανείς δεν ξέρει, όπως λέει ο ποιητής αν είναι αυτός που στρίβει ή το καράβι.

Ένα δίωρο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε σε μεγάλη επιτυχία σε μουσικές σκηνές και θέατρα και σε άλλες πόλεις.

Στον ήχο ήταν ο Γιάννης Καπράρας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Όμιλο Φίλων Θεάτρου που πρωτοστάτησε ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και να πάρει ζωή το πανέμορφος χώρος του θεάτρου Ράχης και στον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο που αποδείχτηκε εξαιρετικός  οικοδεσπότης φροντίζοντας για την εξυπηρέτηση του κοινού που γέμισε το βράδυ της Παρασκευής στο χώρο.

 

 

Θέατρο Ράχης - Μπούσουλας - Ήταν εκείνη η νυχτιά

 

Ρεπορτάζ – Εικόνα: Δ. Καρολίδης
Φωτογραφία – Αρχείο: Σοφία Βέϊου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ