Βέροια: Ταξίδι “Κάπου Ανατολικοδυτικά..” από το Μουσικό Σχολείο (βίντεο)

 

Τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας διοργάνωσαν με ένα ιδιαίτερο μελωδικό ταξίδι που έφερε τον τίτλο “Κάπου Ανατολικοδυτικά” την αποχαιρετιστήρια συναυλία για το σχολικό έτος 2018-2019.

Με τη συμμετοχή του Κιθαριστικού Συνόλου “Παράλλαξη”, του Συνόλου Λαϊκής Μουσικής, της Ρόκ Μπάντα Χ2, του Συνόλου Πνευστών και της Χορωδίας “Εμμέλεια”, ο Χώρος Τεχνών μετατράπηκε σε χώρο μαγικό, με το κοινό να απολαμβάνει και να χειροκροτεί ασταμάτητα..

Η βραδιά ξεκίνησε με απονομή τιμητικής πλακέτας στον προηγούμενο διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, Γιάννη Καμπουρίδη.

Ταξιδέψτε “Κάπου Ανατολιτικοδυτικά...” στο απόσπασμα που ακολουθεί:

 

Μουσικό σχολείο Βέροιας - Κάπου ανατολικοδυτικά 15/5/2019

 

Ανακοίνωση Μουσικού Σχολείου Βέροιας σχετικά με τις εγγραφές

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας, υπενθυμίζει ότι η ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μαθητών α’ γυμνασίου για το σχολικό έτος 2019-2020 τις οποίες θα δέχεται μέχρι τις 31 Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις γίνονται από τους γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών στις εγκαταστάσεις του σχολείου στον χώρο του πρώην Τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.  στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ