Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

"Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία" - Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδης παρουσίασε το πρωί  του Σαββάτου στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών  τους υποψηφίους του στην Ημαθία.

Ο κ. Αβραμίδης σημείωσε πως η ισχυρή θέληση μας για ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, μας οδήγησε στην απόφαση δημιουργίας του ανεξάρτητου συνδυασμού μας «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία». Η διμερής συμφωνία των Πρεσπών δε βελτιώνεται, ο μόνος δρόμος είναι η ακύρωση της. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Εμείς θα δώσουμε την μάχη με όλους όσους αγωνίζονται για την πραγματοποίηση πανελλαδικής δημοψηφίσματος που θα ακύρωση την διήμερη συμφωνία και δεσμευόμαστε για την πραγματοποίηση τοπικού δημοψηφίσματος στην κεντρική Μακεδονία ώστε να εκφραστούν οι πολίτες της Μακεδονίας, θα είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και η Ημαθία αποτελεί κομμάτι της καρδιάς μας.”

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», οι οποίοι για την Ημαθία είναι:
Ασλανίδου Μιλένα, Ατσαρού Γαβριέλα ,Βαρακλής  Γεώργιος , Καρασαλίδου Μαρία, Κυπαρισσοπούλου Αθηνά, Σαββίδου Τατιάνα ,Σουλιώτη Αικατερίνη , Τσαμτσίδης Κοσμάς.

 

Βέροια Γαριήλ Αβραμίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας 18/5/2019

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ