Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Zωή Κωνσταντοπούλου: «Πλώρη» για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

 

«Η Πλεύση Ελευθερίας κατέγραψε ένα σημαντικό ποσοστό στις ευρωεκλογές και πάμε τώρα στη δεύτερη μάχη μας, των εθνικών εκλογών, που είναι και η κύρια μάχη μας να κάνουμε ένα αποφασιστικό δεύτερο βήμα και προσκαλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν, να μας δώσουν δύναμη», δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».

Αποτιμώντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε: «Δώσαμε μια πρώτη μάχη, η Πλεύση Ελευθερίας κατέβηκε για πρώτη φορά στις εκλογές, στις ευρωεκλογές. Θεωρούμε σημαντικό το αποτέλεσμα που πετύχαμε, παρόλες τις επιφυλάξεις μας σε σχέση με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και σε σχέση με τα ερωτηματικά που μας έχουν δημιουργηθεί. Ξέρετε ότι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα αποτελέσματα [...] Κοιτάμε μπροστά, έχουμε βάλει πλώρη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θεωρούμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σημαντικό, μας εμπιστεύτηκαν 91.000 πολίτες, παρά το γεγονός ότι δε βρέθηκαν ψηφοδέλτιά μας σε πολλά εκλογικά τμήματα, παρά το γεγονός ότι είχε αποκλειστεί εντελώς η φωνή μας από πάρα πολλά ΜΜΕ, ότι δε μας ανέφεραν οι δημοσκοπήσεις ή μας έβαζαν στην ίδια μοίρα με κόμματα και δυνάμεις, που σχεδόν εξαφανίστηκαν από τον εκλογικό χάρτη».

 

Σχετικά με το στίγμα του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών διευκρίνισε: «Τα συνθήματά μας για τις εθνικές εκλογές είναι αυτά τα δύο που είπαμε και χθες, "Θέλεις τη Ζωή στη Βουλή;" ή "Θέλεις Ζωή στη Βουλή;" και αυτό έχει να κάνει ακριβώς με το τι βουλή θα εκλέξει η κάλπη της 7ης Ιουλίου, αν θα είναι μία βουλή από τα ίδια, ή μία βουλή ζωντανή δρώσα και ζώσα...». «Ήλθε η ώρα των λίγων», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, εξηγώντας ότι «όταν οι κυβερνώντες αυτοπροσδιορίζονται ως "οι πολλοί", όταν μας λένε "ήλθε η ώρα των πολλών", μάλλον εννοούν ότι εμείς είμαστε "οι λίγοι" και μάλλον πρέπει να δούμε και να μετρηθούμε αν αυτά που πιστεύουμε και αν αυτά που πρεσβεύουμε κι αν αυτά για τα οποία παλεύουμε εκπροσωπούν τους λίγους».

«Όμως», συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου, «το κυριότερο -κι εμείς το λέμε και περιπαικτικά και χαμογελαστά- είναι ότι λέμε πως "ήλθε η ώρα των λίγων" και αυτό επίσης σημαίνει ότι είμαστε μία προσπάθεια που την πάνε μπροστά λίγοι και αποφασισμένοι άνθρωποι, λίγοι και καθαροί άνθρωποι, που λένε την αλήθεια».

«Έτσι στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων μας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου δε θα δείτε λίστες προσώπων και παραγεμίσματα με "μαϊντανούς" της πολιτικής και της δημόσιας ζωής, ούτε θα δείτε πολιτικούς γυρολόγους και επαγγελματίες της πολιτικής, ούτε ονόματα που δεν τα ξέρει κανείς για να κρυφτούν περίεργες υποψηφιότητες, αντίθετα θα δείτε λίγους υποψηφίους, είναι αρχή μας ότι θα έχουμε έναν με δυο υποψηφίους ανά περιφέρεια, ώστε ο κόσμος να ξέρει ποιους θα ψηφίζει, ποιοι θα τον εκπροσωπήσουν, ποιοι ζητούν την εμπιστοσύνη του και να μην κινδυνεύει να βρεθεί εκπροσωπούμενος από ετερόκλητες κοινοβουλευτικές παρουσίες, που μετά τις εκλογές κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, ενώ είχαν εκλεγεί με συγκεκριμένο πρόγραμμα και εντολή. Αντίθετα η δική μας κοινοβουλευτική ομάδα θα είναι συνεκτική, με ανθρώπους που δεσμεύονται να παλέψουν για αυτά για τα οποία εμείς ζητούμε τη δύναμη που θα μας δώσει ο ελληνικός λαός», διευκρίνισε.

zougla.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ