Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: «Πέντε και εξ Χορτοθερί σο Κουμανίτσ’ μερέαν αντάμα θα χορεύομε αφκά ασήν Καστανέαν» - Νέοι μουσικοχορευτικοί δρόμοι (βίντεο)

 

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, για ακόμη μια χρονιά, συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, πραγματοποιεί θερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στο Κομνήνιο Βέροιας.

Ο “Κλήδονας” μετά από 13 συνεχή χρόνια υπηρεσίας στον πολιτισμό και την παράδοση  παραδίδει τη σκυτάλη σε νέους μουσικοχορευτικούς δρόμους με τις θερινές εκδηλώσεις μουσικής και χορού στον ίδιο τόπο αλλά σε διαφορετική ημερομηνία.

Έτσι, φέτος, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το δροσερό βράδυ της Παρασκευής (5/7) στον ίδιο χώρο. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Νικόλαος Τουμπουλίδης ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη συνεχή στήριξή του στις δραστηριότητες της Λέσχης και στη συνέχεια ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τρία τμήματα του Συλλόγου, το αρχάριο, το παιδικό και το εφηβικό.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο ποντιακό γλέντι με τον Γιώργο Σιαμλίδη στο τραγούδι, Γιάννη Τσανασίδη και Γιώργο Νικηφορίδη στη λύρα, τον Δημήτρη Ουσταπασίδη και Άκη Στολτίδη στο νταούλι και τον Βαλάντη Τσίλη στα πλήκτρα.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας - θερινές εκδηλώσεις 5/7/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ