Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Χρυσό μετάλλιο ο Τεντόγλου! Ανίκητος ο Έλληνας αθλητής

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εξ αρχής το μεγάλο όνομα στο αγώνισμά του και το επιβεβαίωσε και στην πράξη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, κατακτώντας για... πλάκα, το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

 

Το χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου 12/7/2019

 

Με το χρυσό μετάλλιο από τους άντρες στην τσέπη, ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μίλτος Τεντόγλου, κατέβηκε στους αγώνες κάτω των 23 ετών στο Γκέλβε, ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Ο Έλληνας αθλητής όμως, όχι μόνο δεν διέψευσε τις προσδοκίες, αλλά απέδειξε ξανά την ανωτερότητά του, κάνοντας και την επίδοση της χρονιάς στην Ευρώπη, από το πρώτο κιόλας άλμα του.

 

Ο Τεντόγλου έφθασε στα 8,22 μέτρα από την πρώτη του προσπάθεια, άλμα που ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών.

 
Ενσωματωμένο βίντεο
 

The early leader in the long jump final and the likely champion as well?

European indoor and outdoor champion Miltiadis Tentoglou takes the lead in the first round of the long jump with 8.22m.

 
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

 

Παρόλα αυτά, κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή του τόσο στο πέμπτο άλμα του στον αγώνα, όταν και πήδηξε στα 8,25 μέτρα, όσο και στο έκτο άλμα, οπότε και «πέταξε» στα 8,32 μέτρα, «εκτοξεύοντας» και την καλύτερη επίδοση στη σεζόν.

 
Ενσωματωμένο βίντεο
 

Miltiadis Tentoglou has extended his lead to 8.25m in the fifth round of the long jump final!

All five of his valid jumps have been over eight metres.

 
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

 

 

 

Πίσω από τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, έμεινε ο Ισπανός Έκτορ Σάντος με άλμα στα 8,19 μέτρα, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ιταλός Γκαμπριέλε Τσιλά με άλμα στα 8 μέτρα. 

 

 

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ