Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Παναγία Σουμελά: 21ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων – Νίκος Λυγερός "100 χρόνια αντίστασης στη λήθη της Γενοκτονίας”" (φωτό, βίντεο)

 

Η Παναγία Σουμελά για άλλη μια χρονιά άνοιξε την αγκαλιά της και υποδέχτηκε τους νέους στο 21ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων.

Το φετινό Συναπάντημα της τρίτης και τέταρτης γενιάς των Ποντίων είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και στη μνήμη των 353.000 μαρτύρων, ηρώων και αγωνιστών του αλησμόνητου Πόντου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης με καλωσόρισμα των νέων από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου, π. Αθηναγόρα και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Σωματείου “Παναγία Σουμελά” Γιώργο Τανιμανίδη.

Στη συνέχεια ακολούθησε εισήγηση από τον Στρατηγικό Σύμβουλο Νίκο Λυγερό με θέμα “100 χρόνια αντίστασης στη λήθη της Γενοκτονίας”.

Πριν την ομιλία του κ. Λυγερού, σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, το Διοικητικό Συμβούλιο και η οργανωτική επιτροπή απένειμαν τιμής ένεκεν στην επιλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ελλάδος το χρυσό μετάλλιο της Παναγίας Σουμελά για την υποστήριξη τους στο συντελούμενο έργο της Παναγίας Σουμελά.

Παναγία Σουμελά - 21ο συναπάντημα Νεολαίας ποντιακών Σωματείων - χαιρετισμοί 19/7/2019

Παναγία Σουμελά- Νίκος Λυγερός - ομιλία στο 21ο συναπάντημα Νεολαίας ποντιακών Σωματείων 19/7/2019

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

 

Παναγία Σουμελά: 21ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων – Νίκος Λυγερός

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ