Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

5η Γιορτή Κηπευτικών Αγίου Γεωργίου: Πλούσια η παραγωγή - Ανάρπαστα τα κηπευτικά (φωτό, βίντεο)

 

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Γιορτή Κηπευτικών Αγίου Γεωργίου, η οποία πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας με στόχο  την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η φετινή εκδήλωση ήταν ομολογουμένως η καλύτερη όλων των ετών, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και στην αποδοχή που είχε από τον κόσμο.

Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, σε σημείο που χρειάστηκε να μεταφερθούν έξτρα τραπέζια προκειμένου να τακτοποιηθεί ο κόσμος.

Η βραδιά ξεκίνησε με το “Μακεδονία Ξακουστή” αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και στη συνέχεια ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεοφάνη Κουτρουλιά, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη στους μουσικούς που ξεσήκωσαν τον κόσμο με παραδοσιακά τραγούδια (ποντιακά, νησιώτικα, θρακιώτικα κ.α) μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Τα κηπευτικά του Αγίου Γεωργίου που μοιράζονται κάθε χρόνο στο τελείωμα της γιορτής από τους παραγωγούς, φέτος έγιναν ανάρπαστα, που σημαίνει πως πολύς κόσμος αναγνωρίζει την μοναδικότητα των προϊόντων και υπάρχει αυξημένη ζήτηση.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 Αγ. Γεώργιος Ημαθίας - 5η γιορτή κηπευτικών- τραγούδια και χοροί της Μακεδονίας 20/7/2019

 

Αγ. Γεώργιος Ημαθίας - 5η γιορτή κηπευτικών- ποντιακά 20/7/2019

 

Αγ. Γεώργιος Ημαθίας - 5η γιορτή κηπευτικών- τραγούδια και χοροί της Μακεδονίας -2 20/7/2019

 

Αγ. Γεώργιος Ημαθίας - 5η γιορτή κηπευτικών- ποντιακά-2 20/7/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

5η Γιορτή Κηπευτικών Αγίου Γεωργίου 20/7/2019

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ