Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Συνέντευξη τύπου με θέμα τη ΔΕΥΑ Βέροιας – Α. Μαρκούλης: “Η νοοτροπία στο Δήμο είναι η εξυπηρέτηση συμφερόντων” (βίντεο)

 

Συνέντευξη τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Προτεραιότητα στον Πολίτη” κ. Αντώνη Μαρκούλη με κεντρικό θέμα την κατάσταση στη ΔΕΑ Βέροιας.

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μουχτάρη, Στογιάννος, Τροχόπουλος, Θεοδωρίδης, όπως και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Κάκαρης και ο κ. Γουλτίδης εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Παυλίδη  “Συνδημότες”.

Ο κ. Μαρκούλης ξεκινώντας τη συνεντευξη τύπου υπογράμμισε κατ'αρχάς την καταδίκη της επέμβασης της Τουρκίας στη Συρία λέγοντας ότι η “γείτονα χώρα” επιχειρεί να παίξει το ρόλο του “στρατοχωροφύλακα” της Μεσογείου. 

Επίσης ο κ. Μαρκούλης εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη εξίσωση φασισμού και κομμουνισμού από το Ευρωκοινοβούλιο.

Είπε ακόμη ότι κατατέθηκε από την παράταξη του προσφυγή στον ελεγκτή νομιμότητας για την καταπάτηση της αρχής της αναλογικότητας στην συγκρότηση των Δ.Σ.

Σε ότι αφορά το κύριο θέμα που αφορά την ΔΕΥΑ Βέροιας είπε ότι πρόκειται για μια γενική διαπίστωση πρακτικής της δημοτικής αρχής.

Η ιστορία κρατάει ένα χρόνο περίπου, είπε, και παρουσιάζοντας μια σειρά στοιχεία υπογράμμισε ότι ενώ η Υπηρεσία, ζητούσε την άμεση καταγγελία και διακοπή της σύμβασης με τον εργολάβο του βιολογικού καθαρισμού, η ΔΕΥΑΒ προχώρησε στην ανανέωση της σύμβασης.

Όπως είπε ο κ. Μαρκούλης, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Βέροιας ουσιαστικά ομολόγησε ότι ήταν γνώστης της όλης κατάστασης, και προέτρεψε για την ανανέωση της σύμβασης.

Πάντως απαντώντας και σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μαρκούλης είπε ότι όλα αυτά τα στοιχεία δεν είχαν περιέλθει σε γνώση του και διατύπωσε το ερώτημα όταν δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουνε ζητήματα που αφορούν δημοτικές επιχειρήσεις, φανταστείτε τι δυνατότητες έχει ο απλός πολίτης.

Ο κ. Μαρκούλης αναφέρθηκε επίσης σε αλλαγή των πρακτικών της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη συγκρότηση του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ.

Σε ότι αφορά την αποχή από τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων που ανήγγειλε στην προηγούμενη συνεδρίαση ο κ. Μαρκούλης, είπε ότι ενδεχομένως η παράταξη του να συμμετέχει στα προ ημερήσιας διάταξης, για να θέτει προβλήματα των δημοτών και μόνο αυτό.

Σε μια γενική κριτική στη δημοτική αρχή, ο κ. Μαρκούλης είπε ότι υπάρχει νοοτροπία “μικρόπνοη” αφήνοντας το ερώτημα αν υπάρχει και κάποια πνοή, τονίζοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση συμφερόντων.

 

Βέροια - συνέντευξη τύπου Αντ Μαρκούλη για ΔΕΥΑΒ 22/10/2019

 

Τα σημεία:

1.ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ  ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΜΒΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

2. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΑΕΛΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΑΛΩ». ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ  ΤΗΣ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ.

3.ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ. ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 

4.ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΔΟΘΗΣΑΝ ΕΠΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΑΝΤΙΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ή ΙΣΑΓΟΡΑ)


5.ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θεωρούμε ότι περιφρονείται το δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας και κατά συνέπεια οι δημότες καθώς μολονότι επανειλημμένα η παράταξή μας αλλά και άλλες δημοτικές παρατάξεις έχουμε θέσει σαφή ερωτήματα για την εν γένει λειτουργία της ΔΕΥΑΒ και ειδικότερα για τον τρόπο διαχείρισης του Βιολογικού Καθαρισμού και την παραχώρηση της λειτουργίας αυτού σε ιδιώτη.

Παρά την ύπαρξη ρητής υπόσχεσης ότι θα κληθούν οι αρμόδιοι (τ. Πρόεδρος και Γενικό Διευθυντής) να απαντήσουν σε ερωτήματα που κατά καιρούς είχαν τεθεί εκ μέρους μας στο δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 07-10-2019, ο παριστάμενος τ. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ορφανίδης  τελικά άφησε αναπάντητα κρίσιμα ερωτήματα που αφορούσαν την εξέλιξη της προηγούμενης σύμβασης αλλά και την υπογραφή της νέας σύμβασης με τον εργολάβο διαχείρισης αφού δεν απάντησε σχεδόν σε κανένα από τα κρίσιμα ερωτήματα. Την οδό της σιωπής ακολούθησε και ο παριστάμενος Γενικός Διευθυντής κ. Θωμάς Αχτσής.

Ειδικότερα θέσαμε τα εξής ερωτήματα που ουσιαστικά αποτελούν επανάληψη των όσων ο κ. Αχτσής με το υπ΄αρ. πρωτ. 2736/05-06-2018 έγγραφο προς την εταιρία Α ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΕΔΕ:

ΘΕΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Σε απάντηση της από 11/04/2018 επιστολή σας και έχοντας υπόψη το με αρ. πρωτ. 1567/27-03-2018 έγγραφό μας, σας επισημαίνουμε τα παρακάτω:
1.  «….Κατά συνέπεια η αποκατάσταση βλαβών και η περιοδική συντήρηση του Η/Μ εξοπλισμού της γραμμής ιλύος της ΕΕΛ Βέροιας αποτελεί συμβατική σας υποχρέωση και σε καμία περίπτωση δεν είναι προαιρετική όπως υπονοείτε στην επιστολή σας.
Παρ’ όλα αυτά, στην υπηρεσία μας αλλά και στον υπεύθυνο λειτουργίας της ΕΕΛ μέχρι σήμερα δεν έχουν περιέλθει στοιχεία (ούτε γραπτά ούτε προφορικά) ότι ο ανάδοχος πραγματοποιεί τις απαραίτητες ενέργειες και προληπτικούς ελέγχους της γραμμής ιλύος, όπως μας αναφέρετε στην επιστολή σας. Και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα η αντλία τροφοδοσίας και η αντλία εσωτερικής ανακυκλοφορίας των αναερόβιων χωνευτών δεν λειτουργούν λόγω βλάβης».
2. «Όσον αφορά το αίτημα για την περιγραφή της μεθόδου που εφαρμόζετε για την μείωση της παραγόμενης ιλύος που είναι υποχρέωσή σας και απορρέει από το άρθρο 6 της Συγγραφής Υποχρεώσεων («… πλήρεις και αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής μικροοργανισμών, παροχή κατάλληλων οδηγιών λειτουργικών ρυθμίσεων του υφιστάμενου εξοπλισμού της ΕΕΛ»), μας απαντάτε θεωρητικά και χωρίς στοιχεία.

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όσον αφορά την λειτουργία της γραμμής ιλύος της ΕΕΛ, ως υπηρεσία αλλά και σε σχετικά προφορικά ερωτήματα του υπευθύνου λειτουργίας επί τόπου της εγκατάστασης, δεν υπήρξε ποτέ πειστική απάντηση.
Δεν μας παρέχονται ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ούτε ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.Λ., με αποτέλεσμα να μην εκπληρώνετε την συμβατική σας υποχρέωση».
…………..Επιπλέον ο συμβολισμός R στην λέξη “Ydro Process®” που αναγράφεται τόσο στην ετήσια Τεχνική έκθεση που μας υποβάλλατε (επιστολή σας της 26/02/2018, όπου αναφέρετε: “ Η λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Βέροιας βασίζεται στην μέθοδο « Ydro Process®» και την χρήση μικροοργανισμών της σειράς Ydro”) όσο και στην από 11/04/2018 επιστολή σας, δεν δύναται να ληφθεί υπόψη, γιατί μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκαν στην υπηρεσίας μας επίσημα έγγραφα πιστοποίησης και κατοχύρωσης μεθόδου.
3. Αναφορικά με την μη λειτουργία της γέφυρας του εξαμμωτή αυτή δεν επηρεάζει ούτε τις αντλίες του Α/Σ μικτής ιλύος (λειτούργησαν για λίγο χρονικό διάστημα και πλέον δεν τις λειτουργείτε γιατί απλά η ιλύς που συγκεντρώνεται στο εν λόγω αντλιοστάσιο έχει αυξημένη συγκέντρωση στερεών, και οι υπάρχουσες αντλίες δεν μπορούν να την μεταφέρουν), ούτε φυσικά τις αντλίες του Α/Σ παχυντών και της αναερόβιας χώνευσης.
Επομένως, οι ισχυρισμοί σας που περιλαμβάνονται στην απαντητική σας επιστολή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά προβάλλονται προκειμένου να αποφύγετε τις ευθύνες που απορρέουν από την σύμβαση.
Άλλωστε στην εν λόγω επιστολή σας στην ίδια παράγραφο μας βεβαιώνετε ότι “ η αποκατάσταση των βλαβών που έχουν επέλθει στην γραμμή ιλύος…. θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνικής…κλπ”. Δηλαδή, ομολογείτε και εσείς αφενός την ύπαρξη βλαβών και αφετέρου την μη αποκατάστασή τους έως και σήμερα.
4. Με τον τρόπο που εφαρμόζετε την μέθοδο της βιο-ενίσχυσης για μείωση της παραγόμενης λυματολάσπης, στην ουσία ρυθμίζετε  και ελέγχετε – λειτουργείτε όχι μόνο την γραμμή ιλύος αλλά , αυθαίρετα κατά παρέκκλιση και υπέρβαση της σύμβασης και την γραμμή λυμάτων (δηλ. Α’ καθίζηση, αερισμός, ανακυκλοφορία ιλύος κλπ).
Επιπλέον δεν εκπληρώνετε την συμβατική σας υποχρέωση, όπως ορίζεται και από την ισχύουσα ΑΕΠΟ για λειτουργία όλων των τμημάτων της γραμμής ιλύος, π.χ για μεγάλα χρονικά διαστήματα δεν τροφοδοτούνται οι αναερόβιοι χωνευτές και οι προπαχυντές, αλλά και το αεριοφυλάκιο και ο πυρσός καύσης του παραγόμενου βιοαερίου – με διάφορες δικαιολογίες που προβάλλετε διαχρονικά – δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα η παραγόμενη έστω και μικρή ποσότητα  του βιοαερίου να μην καίγεται στον πυρσό καύσης, αλλά να διαφεύγει στον αέρα.
5. Στις τεχνικές Προδιαγραφές αναφέρεται η υφιστάμενη εγκατάσταση του συστήματος SCADA στο κτίριο διοίκησης και επίβλεψης για τον έλεγχο και χειρισμό και της γραμμής ιλύος, ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος και χειρισμός της μονάδας.
Ωστόσο, διαπιστώνεται ότι όλα τα τμήματα της εγκατάστασης και ειδικά αντλίες αντλιοστασίου εισόδου, ρότορες δεξαμενών αερισμού, αντλίες ανακυκλοφορίας και περίσσειας ιλύος, αντλίες τροφοδοσίας χωνευτών κλπ, λειτουργούν χειροκίνητα ή με χρονοδιακόπτη που έχετε τοποθετήσει χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση της υπηρεσίας μας.
Όμως με τις ενέργειες σας αυτές, στην ουσία καταργήσατε το σύστημα τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού (SCADA) της εγκατάστασης, κατά παράβαση των Τεχνικών Προδιαγραφών, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τη δυνατότητα ελέγχου και τυχόν χειρισμού της μονάδας ούτε από το control room – αίθουσα ελέγχου – ούτε από απόσταση.
6. Στην αναφορά σας στις δειγματοληπτικές αναλύσεις εξόδου, να σημειώσουμε ότι αυτές όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν την αποδοτική λειτουργία της εγκατάστασης, αλλά αντιθέτως, αποδεικνύουν σε συνδυασμό και με τους άλλους δείκτες, ότι δεν επετεύχθη καλύτερη ποιότητα εκροής σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση προ εφαρμογής της βιο-ενίσχυσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις αναλύσεις των δειγμάτων από την έξοδο της ΕΕΛ, το άζωτο και ο φώσφορος είναι πολύ πάνω από το μέγιστο επιτρεπτό σύμφωνα με την ΑΕΠΟ όριο των 15 mg/lit αντίστοιχα, ενώ παρατηρούνται και οσμές στον χώρο εγκατάστασης.
7. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ενώ υποσχεθήκατε μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας του συστήματος λόγω μικρότερης απαίτησης οξυγόνου με την εφαρμοστέα μέθοδο σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους, από τα στοιχεία της υπηρεσίας μας διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά την 5-ετία 2013 – 2017 περίοδος εφαρμογής της μεθόδου βιο-ενίσχυσης ( η οποία ξεκίνησε να εφαρμόζεται με την με αρ. πρωτ. 5485/2015 σύμβαση) σε σχέση με την κατανάλωση Η/Ε για την περίοδο 2008 – 2012 πριν την εφαρμογή της βιο-ενίσχυσης στην εγκατάσταση της ΕΕΛ, προκύπτει αυξημένη κατά 32,5 % - κόστος 260.000,00 € περίπου – αν και μειώθηκε το σχετικό τιμολόγιο της ΔΕΗ για τους καταναλωτές της Μέσης Τάσης.
8. …………….Σε συνέχεια των παραπάνω, σας επισημαίνουμε εκ νέου ότι ο ανάδοχος δεν νομιμοποιείται να αιτείται για άλλο φορέα ή επιχείρηση (π.χ. ΔΕΥΑ ή εταιρίες μεταφοράς κλπ) την αποδοχή ή όχι της ιλύος για συνεπεξεργασία και διάθεση στην ΕΕΛ Βέροιας.
Ο ενδιαφερόμενος φορέας ή η επιχείρηση θα πρέπει να υποβάλει ο ίδιος το συγκεκριμένο αίτημα απευθείας στην ΔΕΥΑ Βέροιας – διότι η ΕΕΛ είναι ιδιοκτησίας της ΔΕΥΑ Βέροιας και είναι αυτή η οποία χορηγεί και την σχετική Βεβαίωση διάθεσης για την υποβολή της στην Ετήσια έκθεση αποβλήτων (ΗΜΑ) –  και ο υπεύθυνος λειτουργίας της ΕΕΛ μετά την ενημέρωση του αναδόχου και έχοντας υπόψη την δυναμικότητα και την απόδοση της μονάδας, χορηγεί Βεβαίωση παραλαβής Ιλύος ή Βεβαίωση συνεργασίας.
Να σας υπενθυμίσουμε και πάλι ( αν και πολλές φορές προφορικά σας το έχουμε τονίσει) ότι η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Βέροιας είναι ιδιοκτησία της ΔΕΥΑ Βέροιας και όχι του αναδόχου λειτουργίας της γραμμής ιλύος.

Το συμπέρασμα που προκύπτει από τα παραπάνω είναι ότι δεν εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τους όρους και τις προϋποθέσεις της Τεχνικής Περιγραφής, της Συγγραφής Υποχρεώσεων και των Τεχνικών προδιαγραφών (οι οποίες σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 4 της με αρ. πρωτ. 5485/2015 σύμβασης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής), ενώ συγχρόνως, καταστρατηγείται και η υπογραφείσα με αριθμ. πρωτ. 5485/ 3 -12-2015 σύμβαση, καθώς και ο ανάδοχος ελέγχει, ρυθμίζει και ουσιαστικά λειτουργεί όχι μόνο την γραμμή ιλύος αλλά και την γραμμή λυμάτων, καθ’ υπέρβαση του συμβατικού αντικειμένου.

Τέλος σας καλούμε να προβείτε στην άμεση και πλήρη συμμόρφωση αναφορικά με τα παραπάνω αλλά και με το σύνολο των όρων και προϋποθέσεων που απορρέουν από την ίδια σύμβαση, προς αποφυγή εφαρμογής των άρθρων 5 και της με αρ. πρωτ. 5485/3-12-2015 υπογραφείσας σύμβασης παροχής υπηρεσιών».

Μετά από το έγγραφο αυτό ο αρμόδιος υπάλληλος κ. Γεώργιος Μπίσμπας με το υπ΄αρ. πρωτ. 3175/25-06-2018 έγγραφο που κοινοποιήθηκε  μεταξύ άλλων στον τ. πρόεδρο καλούσε να λυθεί η σύμβαση.

Το ίδιο συνέβη και με το υπ΄αρ. πρωτ. 3364/13-08-2019 έγγραφο του ιδίου υπαλλήλου.

Τελικά όχι μόνο δεν καταγγέλθηκε η σύμβαση αλλά υπογράφηκε νέα.

Βεβαίως επ΄ αυτών δε λάβαμε οποιαδήποτε απάντηση με συνέπεια να θεωρούμε ότι εφόσον οι δημοτικού σύμβουλοι δεν μπορούν να πληροφορούνται  για όσα συμβαίνουν στα νομικά πρόσωπα, πως μπορεί ο απλός πολίτης να ενημερώνεται για τη διαχείριση της δημοτικής περιουσίας.

Η πλήρης απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου μας οδήγησε στην απόφαση να απέχουμε από τις συνεδριάσεις αναφορικά με τα τακτικά θέματα μέχρι να υπάρξει πλήρης ενημέρωση και απάντηση στα ερωτήματα που θέσαμε.
             

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ