Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Νάουσα: Βραχυχρόνια μίσθωση του Χιονοδρομικού και σχέδιο μακροχρόνιας αξιοποίησης (βίντεο)

 

Στην απόφαση για βραχυχρόνια μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου κατέληξε η μακρά συζήτηση της μονοθεματικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Η μίσθωση θα είναι για ένα (συν ένα) χρόνο και ουσιαστικά θα αποτελεί τον απαιτούμενο χρόνο για μια εμπεριστατωμένη επεξεργασία του ζητήματος μέσα και μια από μια διαπαραταξιακή επιτροπή εργασίας, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ως να εξευρεθούν και να αξιοποιηθούν χρηματοδοτικά εργαλεία και πόροι.

Το θέμα εισηγήθηκε στο Σώμα ο Δήμαρχος, Νίκος Καρανικόλας και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Βασιλείου.

Όλες οι τοποθετήσεις που ακολούθησαν, τόσο από τους επικεφαλής των παρατάξεων, όσο και από δημοτικούς συμβούλους, συνέτειναν στον προβληματισμό και στην αγωνία για την εξεύρεση μιας λύσης προοπτικής επ’ ωφέλεια, βιώσιμης οικονομικά, η οποία ταυτόχρονα θα συνθέτει τη διασφάλιση του κοινού οφέλους για το Δήμο και την αθλητική παράδοση των χιονοδρόμων της Νάουσας.

Μετά από μια διαδικασία που διήρκεσε περί τις 2,5 ώρες το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να προχωρήσει στην μονοετή (με δυνατότητα διετούς) μίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου, αναζητώντας στο διάστημα αυτό την επεξεργασία και την ευόδωση μια οικονομική ελκυστικής πρότασης που θα προσελκύσει επενδυτές και ταυτόχρονα θα διασφαλίζει την, επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας, λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

 

Νάουσα - Δημοτικό συμβούλιο - Χιονοδρομικό 29/10/2019


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Καρολίδης – Σοφία Βέϊου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ