Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Δημοτικό Συμβούλιο: Επί πέντε ώρες στο ίδιο έργο θεατές – (Βίντεο όλη η συνεδρίαση)

 

Σε μια συνεδρίαση που άρχισε στις 6 το απόγευμα και τέλειωσε μετά τις 11 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται σε οριακή απόσταση από το σημείο της πλήρους απορρύθμισης, σε ό,τι αφορά το θεσμικό του ρόλο.

Για μια ακόμη φορά η ιδιότυπη συγκρότησή του σε συνδυασμό με τις «προσωπικές στάσεις» που επιλέγουν «συγκεκριμένοι», αφήνει ελάχιστα περιθώρια για δημιουργικό έργο.

Μετά από 5 και πλέον ώρες το Δημοτικό Συμβούλιο κατόρθωσε να ολοκληρώσει μια διαδικασία με τα προ ημερήσιας θέματα, τέσσερα έκτακτα και 13 ουσιαστικά (επί συνόλου 28)

Συμπολίτευση και συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση (ή αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση)   με τη μερίδα του λέοντος στις έδρες του Σώματος από τη μια πλευρά και μια μάλλον ασυντόνιστη αντιπολίτευση που φέρνει «χύμα» θέματα  και χωρίς δυνατότητα στη διαμόρφωση των αποφάσεων.

Κοντά σ’ αυτά και κάποιοι που μπερδεύουνε το Δημοτικό Συμβούλιο με τον «καφενέ» σε μια επίδειξη «νταηλίκι»…

Τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Δευτέρας μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ολοκληρωμένα, χωρίς περικοπές, στα βίντεο.

Χωρίς περικοπές άσκοπες, «σκόπιμες» ή καθ’ υπόδειξη και χωρίς αποσπασματικές αναφορές χάριν εντυπώσεων και "μισής αλήθειας".

Αψευδής μάρτυρας το βίντεο.

 

Βέροια Δημοτικό συμβούλιο - προ ημερήσιας διατάξης θέματα 2/12/2019

 

Βέροια - Δημοτικό Συμβούλιο 01 έκτακτα και τακτικά θέματα 2/12/2019

 

Βέροια - Δημοτικό Συμβούλιο - τακτικά θέματα 2ο μέρος 2/12/2019

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ  1ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη του α) ημερήσιου τέλους συμμετοχής στις λαϊκές αγορές του Δήμου και β)  τέλους χρήσης στην Κυριακάτικη Αγορά της Κοινότητας Ριζωμάτων. 
ΘΕΜΑ  2ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη των τελών καθαριότητας & φωτισμού. 
ΘΕΜΑ  3ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των τελών χρήσης πεζοδρομίων-κοινοχρήστων χώρων κ.λ.π.
ΘΕΜΑ  4ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη των τελών άρδευσης.
ΘΕΜΑ  5ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη των τελών διαφήμισης.
ΘΕΜΑ  6ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των τελών στάθμευσης. 
ΘΕΜΑ  7ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των δικαιωμάτων παροχής υπηρεσιών στα νεκροταφεία της Κοινότητας Βέροιας και στις λοιπές Κοινότητες του Δήμου. 
ΘΕΜΑ  8ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη του δικαιώματος βοσκής. 
ΘΕΜΑ  9ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη του τέλους Τέλεσης Πολιτικών Γάμων.
ΘΕΜΑ  10ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη του συντελεστή φόρου φωτιζόμενης επιφάνειας.
ΘΕΜΑ  11ο :  Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη του τέλους αυθαίρετης χρήσης δημοτικών εκτάσεων.
ΘΕΜΑ  12ο :  Ορισμός μελών, θητείας & συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ  13ο :  Καταρτισμός Ετησίου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δ.Βέροιας, έτους 2020.
ΘΕΜΑ  14ο :  Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, β) ορισμού εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης
ΘΕΜΑ  15ο :  Έγκριση ή μη α) υπογραφής συμφώνου συνεργασίας μεταξύ Δ.Βέροιας και Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού  (ΓΕ.Π.Ο.Ε.Τ.), β) ορισμού εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας
ΘΕΜΑ  16ο :  Έγκριση ή μη α) καταρχήν κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης τμημάτων του υπ’ αριθ. 1147ζ αγροτεμαχίου της Κοινότητας Πατρίδας, για την εγκατάσταση σταθμών κινητής τηλεφωνίας και β) λύσης των συμφωνητικών εκμίσθωσης.
ΘΕΜΑ  17ο :  Επί εισήγησης της Ο.Ε. α) για την έκθεση Εσόδων-Εξόδων και Ισολογισμού του Δήμου για το χρονικό διάστημα από 1/1/2019 ως 30/9/2019 (Γ΄ Τρίμηνο 2019)
ΘΕΜΑ  18ο :  Έγκριση ή μη επιχορήγησης της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπ/σης για την κάλυψη δαπάνης υλοποίησης του θεσμού του εθελοντή σχολικού τροχονόμου.
ΘΕΜΑ  19ο :  Έγκριση ή μη επιχορήγησης σχολικών επιτροπών για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών (Δ΄ κατανομή έτους 2019).
ΘΕΜΑ  20ο :  Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής της υπηρεσίας «Μεταφορά υπολείμματος ανακυκλώσιμων υλικών σε Χ.Υ.Τ.Α».
ΘΕΜΑ  21ο :  Επί αιτήματος του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Τα παιδιά της Άνοιξης» για την παραχώρηση της χρήσης μέρους της πλατείας Δημαρχείου 
ΘΕΜΑ  22ο :  Επί αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πατρίδας για την παραχώρηση της χρήσης μέρους της πλατείας Δημαρχείου
ΘΕΜΑ  23ο :  Επί αιτήματος της Π.Ε. Ημαθίας για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ  24ο :  Επί αιτήματος της «Σχολής Χορού Σοφίας Αντωνιάδου» για την παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου.
ΘΕΜΑ  25ο :  Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη
ΘΕΜΑ  26ο :  Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη
ΘΕΜΑ  27ο :  Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα
ΘΕΜΑ  28ο :  Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ