Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Συνέντευξη τύπου για τις δράσεις σχετικά με τα δικαιώματα του παιδιού

 

Συνέντευξη τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο με αφορμή αλλά και θέμα την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Συρμούλα Τζήμα, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Γούτα, η συντονίστρια εκπαιδευτικού σχεδιασμού Κατερίνα Παπαγεωργίου, η Ψυχολόγος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί κ. Πανταζή, και η σχολική Ψυχολόγος κ. Αναγνώστου.

Η κ. Τζήμα αναφέρθηκε στο ιστορικό της καθιέρωσης της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού και στους 4 πυλώνες δράσεις που υλοποιούνται από την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Βέροιας και αφορούν την ενημέρωση Διευθυντών Σχολείων, τη δημιουργία κλιμακίου επιστημόνων που θα συνεργάζεται με τα σχολεία, την ημερίδα του Σαββάτου και την πραγματοποίηση για πρώτη φορά του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων.

Στη συνέχεια οι κυρίες Παπαγεωργίου, Γούτα, Πανταζή και Αναγνώστου ανέπτυξαν η κάθε μία από τον τομέα της ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών, τη διαχείριση καταστάσεων που αποκλίνουν, τονίζοντας ότι το κύριο ζητούμενο είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και προστασίας.

 

Βέροια συνέντευξη τύπου - Παγκόσμια ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού 4/12/2019

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ