Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Τι μπορούμε να τοποθετήσουμε πίσω από το κρεβάτι

 

Οι κρεβατοκάμαρες είναι από εκείνους τους χώρους του σπιτιού που θέλουμε να μας κάνουν να νιώθουμε ζεστασιά και οικειότητα. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγουμε με προσοχή τα έπιπλα που θα μας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και προχωράμε στη διακόσμηση του χώρου σύμφωνα με το προσωπικό μας γούστο, ώστε το δωμάτιο μας να αντανακλά και την προσωπικότητά μας.

Ωστόσο, το πιο δύσκολο σημείο για διακόσμηση στις κρεβατοκάμαρες βρίσκεται ακριβώς πίσω και πάνω από το κρεβάτι. Ας πάρουμε λοιπόν μερικές ιδέες για το πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε το σημείο αυτό.

  • Πίνακας ζωγραφικής: Ένας πίνακας ζωγραφικής είναι η πιο απλή λύση για να διακοσμήσετε εύκολα και χωρίς δυσκολία τις κρεβατοκάμαρες και ιδιαίτερα τον χώρο πάνω από το κρεβάτι σας. Επιλέξτε έναν πίνακα που σας αρέσει και συνδυάστε τον με τη διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου. Αν ο συγκεκριμένος πίνακας σας αρέσει πολύ μπορείτε να τον κάνετε το επίκεντρο της διακόσμησης ξεκινώντας να φτιάχνετε το δωμάτιό σας βασισμένοι στα χρώματα που κυριαρχούν στον πίνακα και επιλέγοντας ανάλογα τα έπιπλα σε πιο ουδέτερες γραμμές ούτως ώστε το σημείο εστίασης να παραμένει ο πίνακας. 

  • Ράφια: Μια επίσης καλή λύση είναι να τοποθετήσετε ράφια πάνω στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά βιβλία ή διακοσμητικά. Τα ράφια έχουν το καλό πως αποτελούν ταυτόχρονα και αποθηκευτικό χώρο που θα σας βοηθήσει ειδικά αν δεν έχετε μεγάλους χώρους και πολλά ντουλάπια στις κρεβατοκάμαρες.

  • Κουρτίνες: Το να βάλετε κουρτίνες πίσω από το κρεβάτι σας δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Θα δώσετε στιλ στο δωμάτιό σας και θα γεμίσετε τον χώρο. Επιλέξτε απαλά και λεπτά υφάσματα σε παλ αποχρώσεις και αποφύγετε έντονα σχέδια και βαριά υφάσματα. Οι κουρτίνες θα αγκαλιάσουν τα έπιπλα σας.

  • Ράφι με λουλούδια: Όταν οι κρεβατοκάμαρες δεν έχουν ράφι πάνω από το κρεβάτι, τότε μπορείτε να προσθέσετε εσείς ένα και να βάλετε εκεί μερικά λουλούδια για να δώσετε χρώμα και ζωντάνια στο δωμάτιο.

  • Παράθυρο: Αν βολεύει να βάλετε το κρεβάτι σας μπροστά από παράθυρο, τότε κάντε το. Μην προσθέσετε κουρτίνες. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να σας ξυπνάει ο ήχος της βροχής πάνω στα τζάμια ή οι λαμπερές ακτίνες του ήλιου.

  • Αφίσες: Επιλέξτε μια μεγάλη αφίσα ή ακόμα και ταπετσαρία και ντύστε με αυτήν όλον τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι σας στις κρεβατοκάμαρες. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει και επιπλέον θα δώσει στιλ στο δωμάτιό σας χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε κάτι άλλο. 

Διακοσμήστε την κρεβατοκάμαρά σας (και συγκεκριμένα το πάνω μέρος του κρεβατιού σας) έξυπνα και δημιουργικά δίνοντας στυλ στον χώρο σας. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και επιλέξτε διακοσμητικά που θα ενισχύσουν το στυλ του δωματίου σας εύκολα και θα εναρμονιστούν με τα έπιπλα Welhome.gr.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ