Βέροια: “Ποια νυχτωδια το φως σου έχει πάρει..” - Μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου από τον “Μπούσουλα” (φωτό και βίντεο)

 

Ένα μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου παρουσίασε το μουσικό συγκρότημα Βέροιας “Μπούσουλας”.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι πόρτες της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, άνοιξαν και υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του συγκροτήματος.

Το μουσικό αφιέρωμα έφερε τον τίτλο “Ποια νυχτωδια το φως σου έχει πάρει..” και ήταν ένα απολαυστικό δύωρο με τραγούδια του αείμνηστου καλλιτέχνη.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Κώστας Ρίζος, ο οποίος σημείωσε πως “Ο Μπούσουλας χωρίς τον Θάνο θα ήταν απλά μια ιδέα..” και στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Καλδάρας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με αγαπημένα τραγούδια με την συμμετοχή δυο ταλαντούχων καλλιτεχνών, της Μάγδας Πένσου και του Γιώργου Γελαράκη.

Ο “Μπούσουλας” “έριξε” την αυλαία με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο καθώς “ζωντάνεψε” αναμνήσεις παρουσιάζοντας στον προτζέκτορα απόσπασμα από συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου.

 

Το βίντεο διαγράφηκε σύμφωνα με απαίτηση του συγκροτήματος "Μπούσουλας", μετά από τη μη ικανοποίηση του αιτήματος να παραχωρηθεί προς οικειοποίηση η καταγραφή της συναυλίας

 

 

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

“Ποια νυχτωδια το φως σου έχει πάρει..” - Μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου από τον “Μπούσουλα”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ