Βέροια: Γραφείο τελετών μεταδίδει κηδείες σε ….live streaming!!!!

 


Η μετάδοση της κηδείας σε live streaming είναι μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει γραφείο τελετών στη Βέροια!!!

Η σχετική διαφήμιση είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο και το συγκεκριμένο γραφείο τελετών την προβάλει ως μια ακόμη καινοτομία.

Όπως αναφέρει, η ιδέα αποσκοπεί, συγγενείς και φίλοι του θανόντος που βρίσκονται στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα, αλλά μακριά από τον τόπο κηδείας και δεν τους επιτρέπουν οι συνθήκες να παραστούν, να μπορέσουν να παρακολουθήσουν live την εξόδιο ακολουθία!!!

Δεν αναφέρουμε την επωνυμία του γραφείου τελετών για ευνόητους λόγους, αλλά παραθέτουμε τη σκετική διαδικτυακή ανάρτηση η οποία λέει: «καινοτομώντας για ακόμη μια φορά στον χώρο, φέρνει μια πρωτοποριακή για τα τοπικά δεδομένα λύση, σε όσους έχουν συγγενείς στο εξωτερικό και για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν live μια κηδεία ενός φίλου ή γνωστού, αλλά δεν τους το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ξεκινήσαμε πρόσφατα το εγχείρημα, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και δόθηκε λύση, σε ένα πρόβλημα που μέχρι πρόσφατα έμοιαζε αξεπέραστο.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας και πληκτρολογώντας απλά ένα κωδικό, δώσαμε λύση σε κάτι που ενδεχομένως κατά καιρούς απασχόλησε πολλούς από εμάς.

Το γραφείο μας πιστό στις αρχές του, με αξιοπρέπεια, σεβασμό και επαγγελματισμό, από την πρώτη στιγμή και προσφέροντας υπηρεσίες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, σας δίνουν τη λύση να ασχοληθείτε μόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο που χάθηκε».

Όχι, δεν είναι κάποια «πλάκα» όλο αυτό, καθώς επισκεφτήκαμε την ηλεκτρονική σελίδα του συγκεκριμένου οίκου τελετών όπου υπάρχει υπηρεσία με τίτλο «ζωντανή μετάδοση»

Φωτο αρχείου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ