Ημαθία: Αυτοκίνητο ανασύρθηκε από αρδευτικό κανάλι – Πιθανόν επιχείρησαν να το εξαφανίσουν

 

Άλλο ένα αυτοκίνητο ανασύρθηκε από  αρδευτικό κανάλι στο ύψος της Κουλούρας. Η ανάσυρση έγινε μετά από συντονισμό των υπηρεσιών, της αστυνομίας και ειδικού συνεργείου.

Στην επιχείρηση συμμετείχε δύτης ο οποίος μπήκε στο νερό για να πραγματοποιήσει την ασφαλή πρόσδεση με ιμάντες ώστε να τραβήξει ο γερανός.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο το έριξαν μέσα στο κανάλι πριν από τέσσερις μέρες περίπου αυτοί που το χρησιμοποίησαν για κάποια παράνομη ενέργεια.

Έγινε ταυτοποίηση και εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε σε κάποια υπόθεση που διερευνάται στην Ημαθία ή σε όμορο νομό.

Όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο κλάπηκε τα χαράματα της 26ης Απριλίου από την πυλωτή οικοδομής στην περιοχή «Παπάκια» στη Βέροια και σύμφωνα με ενδείξεις, χρησιμοποιήθηκε στη διάρρηξη σε Ι. Ναό, στο Μακροχώρι.

Στη συνέχεια οι δράστες τον έριξαν στο κανάλι για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

 

 

Το αρδευτικό κανάλι Κουλούρας-Μέσσης το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της περιοχής και μεταξύ των άλλων είναι ενεργειακή πηγή λειτουργίας υδροηλεκτρικής μονάδας έξω από το Μακροχώρι, αποτελεί το σύνηθες «αποθετήριο» κλαπέντων αυτοκινήτων τα οποία, αφού τα χρησιμοποιήσουν οι δράστες διαφόρων παράνομων πράξεων, επιχειρούν να εξαφανίσουν τα ίχνη στα νερά.

 

 

Σχετικό ρεπορτάζ το Μάρτιο του 2017

 

Βλέπε σχετικά:

Ημαθία: 'Αποθετήριο' κλεμμένων οχημάτων τα αρδευτικά κανάλια (βίντεο)

 

Πέραν αυτής της μεθόδου, στο παρελθόν υπήρξε και περίπτωση όπου, στην ίδια περιοχή, στην ευρύτερη αγροτική της Κουλούρας, άγνωστοι εγκατέλειψαν ΙΧΕ αυτοκίνητο τύπου τζίπ αφού πρώτα το έβαλαν φωτιά.  

 

Βλέπε σχετικά:

Βέροια: Αυτοκίνητο – αίνιγμα βρέθηκε φλεγόμενο μέσα σε χωράφια (βίντεο)

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ