Συγχαρητήρια Επιστολή του Προέδρου της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας Θεόφιλου Κορωνά στην ομάδα Βόλει του Φιλίππου

 

Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του β΄ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και την συνακόλουθη άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία , αυτήν της Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος . 

Ιδιαίτερο «παράσημο» για την   ανδρική  ομάδα Volley της πόλης μας, αποτελεί το γεγονός ότι κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια μαθηματικά πριν την οριστική  διακοπή του πρωταθλήματος , λόγω του ιού covid -19  , καταδεικνύοντας ότι άξιζε την άνοδο πέραν  από κάθε αμφιβολία , καθώς την κατέκτησε αδιαμφισβήτητα στο «παρκέ».

Η συγκεκριμένη επιτυχία , γνωρίζω προσωπικά , ότι αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ , πρώην παίχτες και παράγοντες , που αγωνίστηκαν στο παρελθόν εντός κι εκτός γηπέδου, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στην επαγγελματική κατηγορία.  Οι άνθρωποι αυτοί αν  κι   έφτασαν πολύ κοντά,  στο τέλος δεν γεύτηκαν δυστυχώς  την χαρά αυτή. Η τωρινή ομάδα δικαίωσε   τις προσδοκίες  και ικανοποίησε τις επιθυμίες όλων ,  σκορπώντας μόνο χαρά. 

Εύχομαι οι   επιτυχίες του τμήματος να συνεχίσουν να έρχονται στον ίδιο αμείωτο ρυθμό και στην κορυφαία επαγγελματική  κατηγορία. 
 

Με τιμή

Κορωνάς Θεόφιλος

Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του  Δ. Βέροιας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ