“ΚΡΑΣΤΑ” - Δελεαστικές γαστρονομικές απολαύσεις με την υπογραφή του Μιχάλη Μούζα στο Γιαννακοχώρι Νάουσας!!! (φωτογραφίες)

 

Έξι περίπου χιλιόμετρα από τη Νάουσα και σε υψόμετρο 290 περίπου μέτρα, ακριβώς στην “καρδιά” του Γιαννακοχωρίου, σε ένα ήσυχο μέρος, με τον καθαρό αέρα του βουνού, ο Μιχάλης Μούζας, “αποκαλύπτει” το ταλέντο του στη μαγειρική..

Με πολλή αγάπη και άφθονο μεράκι δημιουργεί γευστικές απολαύσεις μέσα από ένα πλούσιο μενού, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε!!!

Το εστιατόριο - ταβέρνα “Κράστα”, πήρε το όνομα από το μαγευτικό “Φαράγγι της Κράστας” που έλκει κάθε χρόνο τους λάτρεις της αναρρίχησης.

Λειτουργεί από το 2017 υπό τη Διεύθυνση του Μιχάλη Μούζα, βρίσκεται απέναντι από την Εκκλησία του χωριού και λειτουργεί όλες τις ημέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η “Κράστα” διατίθεται για αρραβώνες, γάμους και βαφτίσεις καθώς κατόπιν επικοινωνίας μπορείτε να έχετε ότι επιθυμείτε και σε πολύ καλές τιμές!!!

Μεγάλο ποσοστό των λαχανικών που χρησιμοποιεί ο Μιχάλης Μούζας είναι δικής του παραγωγής καθώς διαθέτει δικό του κήπο, τα κρεατικά είναι από προμηθευτές της Ημαθίας και τα κρασιά από παραγωγούς της Νάουσας, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα τοπικά προϊόντα!

 


 

Θέλετε να βγείτε με τους φίλους σας για φαγητό;

Θέλετε να γιορτάσετε κάποιο σημαντικό γεγονός της ζωής σας;

Θέλετε να φάτε κάπου οικογενειακώς;

 

 

Στο εδεσματολόγιο της “ΚΡΑΣΤΑΣ”
στο Γιαννακοχώρι Νάουσας θα τα βρείτε ΟΛΑ!!!

 

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλ.: 23320 51388, 6985025789, e-mail: mouzas65@gmail.com

 

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, μπορείτε να διαμορφώσετε κάποιο ειδικό μενού που θέλετε να απολαύσετε!Παραθέτουμε φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά και άκρως γευστικά πιάτα του Μιχάλη Μούζα, στο βίντεο που ακολουθεί!!!

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ