Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ψόφησε η κατσίκα του γείτονα… Εντάξει τώρα;

 

Εντάξει… Σε όλους συμβαίνει… Δεν αντέχεις να βλέπεις άλλο χρώμα… Σε πιάνει αλλεργία… Ειδικά όταν τους βλέπεις να πατάνε το χορτάρι μέσα στο γήπεδό σου, είναι σαν να βλέπεις τη μεγαλύτερη ιεροσυλία!!!

Σού ‘ ρχεται να μπουκάρεις μέσα, σε πιάνει αμόκ…   «Σκίστε τους ρεεεεεεεε!!!!!!»

Τι να κάνουμε; Έτσι είναι ο Έλληνας… Κι ακόμη περισσότερο, έτσι "φτιάχτηκε" ο νεοέλληνας. Έχει άποψη!!! Κι όταν λέμε ότι έχει άποψη, εννοούμε ότι αφού «έχει άποψη», οι απόψεις των άλλων δεν έχουν καμιά σημασία.

Κι όχι μόνο δεν έχουν καμιά σημασία, αλλά είναι και «ύποπτες»!!! Διότι για να έχεις άλλη άποψη σημαίνει ότι είσαι «στημένος», «τα ‘ χεις πάρει», «είσαι τσάτσος», «είσαι πουλημένος»… Μπορεί και όλα μαζί και πολλά ακόμη που δεν μου ‘ρχονται στο μυαλό…

Έχει άποψη ο νεοέλληνας και την άποψή του πρέπει όχι απλά να την διαλαλήσει σε όλον τον κόσμο, αλλά η άποψή του πρέπει να είναι σεβαστή και αποδεκτή απ’ όλους.

Συνήθως «όλοι οι άλλοι λένε μ@@@ιες»…

Αφού το λέω εγώ, όλα τα άλλα δεν έχουν καμιά σημασία…

Αφού δεν είμαι πρώτος εγώ, σημαίνει ότι «όλα ειναι στημένα».

Καθαρές νίκες παίρνω μόνο εγώ… Όλοι οι άλλοι κερδίζουν χάρη στο «σύστημα»…

Συζήτηση – αν υποτεθεί ότι είναι συζήτηση – μπροστά στην τεράστια οθόνη, στην καφετέρια. Σχόλια και χαρακτηρισμοί με έντονο «σεξουαλικό» περιεχόμενο, ενίοτε με «εθνικές χοντράδες» και μπόλικο παρασκήνιο…

Βόρειοι και Νότιοι, «χανούμισσες» και «βαζέλια», «Ελληναράδες» και «αλλοεθνείς» και ένα άπειρο λεξιλόγιο από τους πιο ευφάνταστους χαρακτηρισμούς…

Είπαμε, ο Έλληνας ζει το πάθος στο απόλυτο, καμιά φορά και πέρα από τα όρια…

Έχει μια άγρια ομορφιά το πράγμα, δε λέω. Μια ομορφιά που γίνεται πολύ νοσταλγική καθώς οι εξέδρες μένουν θλιβερά άδειες και οι αγώνες θυμίζουν κάτι από προαύλια φυλακών.

Ο καθένας εκφράζει την αγάπη του με τον δικό του τρόπο, υποστηρίζει την ομάδα του με προσωπικό πάθος… Και μισεί τους αντιπάλους με συλλογικό μίσος!!!

Μέχρι που το πράγμα ξεφεύγει και γίνεται μπούμεραγκ…

Ο αντίπαλος είναι «εχθρός» είτε παίζει κόντρα σε εμάς, είτε παίζει στη Λιβαδειά ή στην Τρίπολη, είτε παίζει στη Μαδρίτη ή στο Μόναχο.

Καμιά ή διαφορά… Ακόμη κι αν υπάρχουν φορές που όταν παίζει, παίζει και για εμάς… Δεν παίζει μόνο για την πάρτη του, αλλά άμεσα ανοίγει δρόμους και για τους υπόλοιπους.

Δεν έχει καμιά σημασία!!! Δεν θέλουμε βαθμούς στην Ευρώπη ρε παιδάκι μου!!! Όχι!!! Δεν τους γουστάρουμε όταν τους φέρνουν αυτοί!!!

Να τους βλέπουμε να ξεφτιλίζονται!!! Να τρώνε πέντε γκολ σε κάθε ματς κι ας παίζουμε στην Ευρώπη προκριματικά απ’ το Πάσχα!!!

Να μειωθούνε κι άλλο οι θέσεις των ομάδων μας στις διεθνείς διοργανώσεις. Όπου και να παίζουν αυτοί, εμείς θα παρακαλάμε να χάνουν!!!

Ναι ρε!!! Να χάνουν, να ξεφτιλίζονται και δε με νοιάζει άμα με περάσει στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ ακόμη και το Λουξεμβούργο.

Ναι ρε!!! Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!!!

Νεοελληναρά υπερπατριώτη!!!

Δ.Καρ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ