Η πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας για τις Ανθισμένες Ροδακινιές στην εκπομπή «Από τις 6» της ΕΡΤ1 (δελτίο τύπου)

 

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος που δημιουργείται στην Βέροια με τις φωτογραφήσεις νεόνυμφων ζευγαριών υπό τα ροζ λουλούδια των Ανθισμένων Ροδακινιών, παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Από τις 6» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά. 

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, Βασίλης Λυκοστράτης, μίλησε για μία σημαντική πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο και αφορά στην τέλεση πολιτικών γάμων στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης ατελώς για τον μήνα Μάρτιο. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να υποστηρίξει όλες τις προσπάθειες για την ανάδειξη του ανοιξιάτικου φαινομένου των Ανθισμένων Ροδακινιών σε έναν κάμπο «ζωγραφισμένο» σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ. Στόχος του δήμου και των εμπλεκόμενων φορέων είναι η αύξηση της δυναμικής από τα οφέλη των ευκαιριών και των δυνατοτήτων που αναπτύσσονται κάθε χρονιά με επίκεντρο την μοναδική ομορφιά της Ημαθιώτικης γης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Βέροιας www.discoververia.gr μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για την τέλεση κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμοι θρησκευτικοί και πολιτικοί, βαπτίσεις) αλλά και πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για τα εξαιρετικά σημεία ενδιαφέροντος της Βέροιας, για το ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, στοιχεία για τις εκκλησίες και τις μονές της περιοχής, αλλά και φωτογραφίες από τους νεόνυμφους που παραχώρησαν ευγενικά τα μέλη της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας (www.cwm-photographers.gr).

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της απευθείας σύνδεσης με τη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Βασίλη Λυκοστράτη στο κανάλι του Δήμου Βέροιας στο youtube:

" style="text-decoration-line: none;">

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ