«Λεονταρισμοί εκ του ασφαλούς»….

 

Να δώσει στη δημοσιότητα τα «επίμαχα» κείμενα, «απείλησε» ο δήμαρχος Βέροιας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 29 Μαρτίου.

Να του θυμίσουμε ότι κρυπτόμενος ο καθένας μπορεί να παριστάνει τον γενναίο λέοντα!!!

Τα «επίμαχα» κείμενα στα οποία ο δημιουργικός νομικός του παραστάτης ανακάλυψε μέχρι και τους κώδικες της «ψυχολογικής άλωσης» (!!!) όπως βέβαια και όλο το κείμενο της μήνυσής του, τα δημοσιεύσαμε προ πολλού και τα αναδημοσιεύσαμε πολλές ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Για να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη για ποιο λόγο και με ποιο αιτιολογικό ο δήμαρχος Βέροιας προσέφυγε στη δικαιοσύνη επικαλούμενος ότι όταν του ασκείται κριτική ως δήμαρχος, προσβάλλεται ως…. οικογενειάρχης!!!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βέροιας, άπαντα τα δημόσια αιρετά πρόσωπα  που είναι έγγαμα, απαλλάσσονται της κριτικής διότι θίγονται… οικογενειακώς.

Αυτά και άλλα πολλά λέει στη μήνυση που κατέθεσε ο δήμαρχος Βέροιας (προφανώς υπό το κράτος πανικού) και μη έχοντας το θάρρος να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο ζητήματα που αφορούν την αρμοδιότητά του.

Θυμίζουμε ότι «λεοντάριζε» και πάλι το 2017, όταν μας απέστειλε μια υβριστική και προσβλητική επιστολή. Δεν προσφύγαμε στη δικαιοσύνη, διότι – όπως λέει και ο απαράβατος ηθικός κανόνας – τους πολιτικούς δεν τους στέλνεις στα δικαστήρια, αλλά σπίτι τους!

Όπως θα έκανε κάθε έντιμος δημοσιογράφος, απαντήσαμε στον κ. δήμαρχο ότι του παρέχουμε απεριόριστο χρόνο να πει τις απόψεις του και να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέταμε, σε μια συνέντευξη που θα δημοσιευόταν απολύτως ατούσια!!!

Ο «λέων» πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του, ο συντάκτης της υβριστικής και προσβλητικής επιστολής, ουδέποτε απάντησε!!! Κρύφτηκε έναντι της πρότασης που του κάναμε… Πρόταση ξεκάθαρη και εντιμότατη!!!

Αντίθετα, ένα χρόνο μετά δια του δικηγόρου του έβαλε στη μονταζιέρα τρία κείμενα και διαστρεβλώνοντας λέξεις και έννοιες, κατασκεύασε ένα μηνυτήριο κείμενο!!!

Όμως και εκεί στάθηκε ανακόλουθος. Την πρώτη «κατηγορία» που διατυπώνει στη μήνυσή του είναι ότι οι προβλέψεις για την έκβαση των εκλογών αποτελούν «διασπορά ψευδών ειδήσεων»!!!

Τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε φραστική επίθεση κατά του κ. Παυλίδη, πρόβλεψε και προεξόφλησε την έκβαση των εκλογών του… 2023!!!

Δηλαδή ο ίδιος θεωρεί τον πιθανό αντίπαλο του «χαμένο από χέρι»!!! Αλλά ο ίδιος κάνει μήνυση για σχόλιο (το 2018) ότι είναι το τελευταίο του καλοκαίρι σαν δήμαρχος!!!

Στο ίδιο σημείο έντασης στο Δημοτικό συμβούλιο, «απείλησε» να δημοσιεύσει τα κείμενα για τα οποία έκανε την περίφημη «μήνυση»!!!!

«Παραβίασε ανοιχτάς θύρας»!!! Και τα κείμενα και τη μήνυση τη δημοσιεύσαμε προ πολλού, την αναδημοσιεύσαμε και τα δημοσιεύουμε ξανά και σήμερα…

Οι «λεονταρισμοί εκ του ασφαλούς» χαρακτηρίζουν αυτούς που τους μετέρχονται…


 

Το κείμενο της μήνυσης και τα "επίμαχα" κείμενα βρίσκονται στο πεδίο των φωτογραφιών. Κάντε "κλικ" επανω στις φωτογραφίες για μεγένθυση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ