Γνωρίζουμε τον Mr. Mojo Παναγιώτη Χατζηδάκη!

 

Ο Mr. Mojo (Παναγιώτης Χατζηδάκης) μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα δύο του Single "Θέλω να Φωνάξω" και "Διπολική Κραυγή". Παναγιώτη, μίλησέ μας για το ύφος των τραγουδιών σου και το μήνυμα που θέλεις να περάσεις στο κοινό.
 
Π.Χ.: Το ύφος των τραγουδιών ποικίλει, από ζωηρό και έντονο ροκ μέχρι χαλαρές ερωτικές μπαλάντες.Δε σκοπεύω να περάσω κάποιο μήνυμα, ο ακροατής πιθανόν να ταυτιστεί με κάποιο τραγούδι όπως ακριβώς το αντιλαμβάνεται. Άλλωστε είναι δικές μου αναφορές σε βιώματα και αντιλήψεις την περίοδο που τα έγραψα. Τυχόν μήνυμα θα μπορούσε να είναι η αφύπνιση και αυτογνωσία.
 
Το όνομα Mr. Mojo το επέλεξες για ποιο λόγο;
 
Π.Χ.:Είναι στίχος από το τραγούδι L.AWoman’ του MorrisonΕπειδή υπάρχει συνονόματος δημοσιογράφος στην τηλεόραση,  άνθρωποι του χώρου με συμβούλευσαν να μπω στη δισκογραφία με ψευδώνυμο. Στις μέρες μας όλα παίζονται στο διαδίκτυο και στα Social Media. Αν επιχειρούσε κάποιος να με ψάξει στο Google θα εμφανιζόταν ο δημοσιογράφος, όχι εγώ.
 
Από που αντλείς έμπνευση και ποια τα μουσικά σου ερεθίσματα;
 
Π.Χ.:Αν πω απ’ την καθημερινότητα θ ακουγόταν κοινότοπο, αλλά έτσι είναι. Οτιδήποτε μου προκαλεί έντονα συναισθήματα όπως, έρωτας, δέος, αδικία, επίσης ό,τι έχει να κάνει με την σκέψη και την πνευματική καλλιέργεια και ανάταση. Ερεθίσματα κυρίως από ψυχεδελικά συγκροτήματα των 60και όχι μόνο, πολλά είδη μουσικής έχουν προσθέσει ένα λιθαράκι ώστε να καταλήξω στο δικό μου στυλΊσως γι’ αυτό ποικίλουν και τα τραγούδια μου από κάντρι και ροκσε μπαλάντες και ατμοσφαιρικά που ελπίζω ν ακούσετε με τον καιρό όταν τα δημοσιεύσω.
 
Πως βιώνεις τον τελευταίο χρόνο των περιορισμών και της καραντίνας;
 
Π.Χ.:Η αλήθεια είναι ότι προσαρμόζομαι εύκολα σε κάθε περίσταση και βρίσκω τρόπους να την μετατρέψω σε ωφέλιμη. Προτιμώ να παλεύω απ το να γκρινιάζω...Σε γενικές γραμμές πειραματίζομαι με τον εαυτό μου και τα όριά μου ανακαλύπτοντας δυνατότητες, αδυναμίες και πτυχές του εαυτού μου που ίσως πριν να μου ήταν άγνωστες.
 
Και μετά τα δύο αυτά τραγούδια, τι θα ακολουθήσει;
 
Π.Χ.: Έχω κυκλοφορήσει άλλα 2 το Primo Giorno σε Ιταλικό στίχο που είναι κι ο τίτλος του Digital Album και το James Douglas MorrisonΈρχεται ακόμα μια μπαλάντα που είναι ήδη έτοιμη σε Αγγλικό στίχο με βίντεο κλιπ, το AboutWoman.Στη συνέχεια είναι πολλά ακόμα που σκοπεύω να κυκλοφορήσω τα οποία θέλουν λίγο χρόνο ακόμα για να τελειοποιηθούν, αλλά είμαι αρκετά κοντά.
 
Θέλω να Φωνάξω:https://www.youtube.com/watch?v=-_erXxFy8eA
 
Διπολική Κραυγή:
" style="color: rgb(17, 85, 204);" target="_blank">https://
 
Primo Giorno:
" style="color: rgb(17, 85, 204);" target="_blank">https://
-wJames
 
Douglas Morrison:
" style="color: rgb(17, 85, 204);" target="_blank">https://
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ