Βέροια: Το ξαφνικό μπουρίνι έδωσε άγρα ομορφιά στον πρόλογο του riv3r enduro crossing 2021 (βίντεο)

 

Το «μπουρίνι» που ξέσπασε εντελώς ξαφνικά – όπως ξεσπάνε όλα τα «μπουρίνια» - προσέδωσε ακόμη πιο άγρια ομορφιά στον «πρόλογο» του riv3r enduro crossing 2021, το απόγευμα του Σαββάτου.

Εκεί που ο ήλιος έκαιγε ανυπόφορα, ξαφνικά όλα σκοτείνιασαν, ένας τρελό αέρας πήρε  σβάρνα ό,τι έβρισκε στο διάβα του και μια «τρελή» βροχή ξέσπασε για ένα 20λεπτο περίπου.

Όλα αυτά ουδόλως πτόησαν διαγωνιζόμενους και θεατές που σαν λάτρεις των «σκληρών καταστάσεων» συνέχισαν απτόητοι, οι μεν διαγωνιζόμενοι σε μια εξαιρετικά απαιτητική πίστα και οι θεατές «παντός καιρού» να απολαμβάνουν σχεδόν τα τερτίπια του καιρού.

Τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στην κάλυψη ήταν αναπόφευκτα και αρκετά δυσάρεστα, αλλά και το Verianet που έχει δείξει ότι είναι για τα δύσκολα, έμεινε κι αυτό στις «επάλξεις» για να μεταφέρει στον κοινό τις εντυπωσιακές στιγμές της διοργάνωσης.

101 συμμετοχές απ΄ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό είναι η καλύτερη «σφραγίδα» στην αποτίμηση μιας διοργάνωσης που ξεκίνησε από μια τρέλα και έγινε θεσμός για τους λάτρεις ενός από τα πιο απαιτητικά αθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

riv3r enduro crossing 2021 - ο πρόλογος 19/6/2021

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ