Ημαθία: Σάλος με χυδαιότατα μηνύματα πρώην υποψηφίου-πολιτευτή

 

Σάλος στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν μια γυναίκα είχε την τόλμη να δημοσιοποιήσει μηνύματα που της έστελνε αποστολέας.

Η 47χρονη γυναίκα, σύζυγος και μητέρα δέχτηκε σειρά μηνυμάτων χυδαιότατου περιεχομένου από «άνδρα» ο οποίος στο πρώτο κιόλας μήνυμα, έστειλε φωτογραφία με το… μόριό του!!!

Στην αγανακτισμένη αντίδραση της γυναίκας ο αποστολέας απάντησε με χυδαιότατες εκφράσεις αποκαλώντας την 47χρονη με άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς!!!

Μάλιστα από το υβρεολόγιό του δεν ξέφυγε ούτε ο σύζυγος της γυναίκας…

Ως αιτιολογία ο αποστολέας αναφέρει στα μηνύματα του ότι «θέλει να π@@@ξει» και μεταξύ άλλων αποκαλεί την παραλήπτρια «π@@@ πολυτελείας»

Αποστολέας και δράστης είναι Ημαθιώτης ο οποίος στο παρελθόν επιχείρησε να κάνει και πολιτική καριέρα ως υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση.

Η παραλήπτρια των μηνυμάτων, όπως είπε, ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές, αλλά και τον πολιτικό φορέα στον οποία ανήκε ο αποστολέας, απ’ όπου της είπαν ότι τον έχουν αποπέμψει προ πολλού.  

Η παθούσα τόλμησε και ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό την ταυτότητα του αποστολέα και όλα όσα συνέβησαν με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ