Έπιπλα μπάνιου για αέρα πολυτέλειας

 

Το μπάνιο είναι ένας χώρος, που η διαμόρφωσή του απαιτεί σωστούς υπολογισμούς. Μικρότερα ή μεγαλύτερα, όλα τα μπάνια μπορούν να φτιαχτούν μοναδικά, με προσιτή πολυτέλεια και εργονομία αρκεί να έχεις υπομονή και να ψάξεις στα σωστά σημεία!

 

Ακόμα κι αν δεν κατασκευάζεις εξαρχής το μπάνιο σου και θέλεις απλά μια ανανέωση στα είδη του, με τις κατάλληλες προσθήκες μπορείς να το πετύχεις. Άλλωστε, δεν χρειάζονται πάντα ριζικές αλλαγές. Πολλές φορές, ακόμα και οι μικρές αλλαγές οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

 

Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες τις must αγορές που πρέπει να κάνεις τώρα αμέσως για το μπάνιο σου!

 

Έπιπλα μπάνιου με χαρακτήρα

Τα έπιπλα μπάνιου είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή μας με το που μπαίνουμε. Γι’ αυτό, φρόντισε να διαθέτουν στυλ για να δημιουργούν έναν χώρο καλαίσθητο, αλλά παράλληλα να είναι και πρακτικά. Στα περισσότερα μπάνια ο χώρος είναι κάπως περιορισμένος και δεν επιτρέπει πολλά αποθηκευτικά σημεία. Το κατάλληλο έπιπλο μπάνιου, με βοηθητικά συρτάρια και ντουλάπια, μπορεί να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα! 

 

Νιπτήρες μπάνιου που αναδεικνύουν κάθε επιφάνεια

Οι νιπτήρες μπάνιου δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται και σε αυτή την περίπτωση ο κατάλληλος συνδυασμός υψηλής αισθητικής και εργονομίας. Μπορεί να βλέπεις νιπτήρες με ιδιαίτερο design που σου αρέσουν, αλλά να μην είναι καθόλου πρακτικοί στη χρήση. Γι’ αυτό κινήσου έξυπνα και επίλεξε κάτι που πρώτα απ’ όλα θα σε εξυπηρετεί και που φυσικά θα ικανοποιεί και την αισθητική σου. 


 

 Αν το μπάνιο σου είναι μικρό, μπορείς να επιλέξεις έναν νιπτήρα επιτοίχιο, ώστε να εξοικονομήσεις πολύτιμο χώρο. 


 

Μπαταρίες μπάνιου υψηλών απαιτήσεων 

 

Μπορεί τις μπαταρίες μπάνιου να τις θεωρείς κάπως αδιάφορες και να σου φαίνονται όλες ίδιες. Κατά μία άποψη έχεις δίκιο, καθώς οι περισσότεροι επιλέγουν κλασικές και συνηθισμένες μπαταρίες για το μπάνιο τους. Ωστόσο, μια ιδιαίτερη μπαταρία μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει το ύφος όλου του χώρου σου. Για πραγματική αίσθηση πολυτέλειας επίλεξε μια σε χρυσό, ή ακόμα και σε μαύρο για έξτρα στυλ. Δες μερικές μπαταρίες μπάνιου που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

 

Μπες τώρα στο tsdeco.gr και ανακάλυψε όλη τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα κοσμήσουν μοναδικά το μπάνιο σου!
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ