Νοσοκομείο Βέροιας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού (βίντεο)

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βέροιας οι οποίοι αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και μάλιστα υπό την απειλή της διαθεσιμότητας.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του προαύλιου χώρου του νοσοκομείου, ξεκίνησε στις 7 το πρωί και διήρκεσε μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Στο πλευρό των συναδέλφων τους τάχθηκε η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων. Σε δηλώσεις τους ο πρόεδρος του Σωματείου, Ηλίας Νοβάκης και του μέλος του ΔΣ, Μίνα Λιμνίδου εξέφρασαν θετική άποψη υπέρ του εμβολιασμού, διευκρίνισαν όμως ότι αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα με την οποία επιχειρείται να επιβληθεί.

Εκ μέρους των διαμαρτυρόμενων, δήλωση έκανε η εργαζόμενη Κωνσταντίνα Γώγου η οποία υπογράμμισε ότι όσοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο δεν είναι αρνητές των εμβολίων γενικώς, αλλά διεκδικούν το δικαίωμα της επιλογής απέναντι στον συγκεκριμένο εμβολιασμό και διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα που αυτός επιβάλλεται.

Στο πλευρό των εργαζομένων τάχθηκαν και οι «Πολίτες της Βέροιας», των οποίων μέλη με την παρουσία τους εξέφρασαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο χώρο υπήρχε διακριτική παρουσία της αστυνομίας, η οποία έμεινε σε διακριτικά επίπεδα, καθώς η διαμαρτυρία ήταν απολύτως ειρηνική και  χωρίς να παρακωλύει την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου


Νοσοκομείο Βέροιας - Διαμαρτυρία ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό 12/8/2021

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ