Βιβλιοθήκες γραφείου και άλλα εξυπηρετικά έπιπλα για να διαμορφώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο

 

Ο επαγγελματικός χώρος είναι ένα σημείο στο οποίο οι εργαζόμενοι περνάνε πολλές από τις ώρες τους και θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος με τρόπο που να διευκολύνει τη δουλειά τους. Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις σε έπιπλα που θα βοηθήσουν πρακτικά στην αποθήκευση και θα εξοικονομήσουν χώρο στο γραφείο. 

 

Μια πρώτη επιλογή αποτελούν οι βιβλιοθήκες γραφείου, που βοηθούν στο να αποθηκεύετε τα πάντα, από έγγραφα μέχρι και τα πιο χρήσιμα μικρά αντικείμενα. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη, όπως μικρές και μεγάλη, με μια γκάμα υλικών, χρωμάτων και σχεδίων. Ανακαλύψτε μια πληθώρα υλικών κατασκευής, όπως καπλαμά, μελαμίνη και λάκα και επιλέξτε το κομμάτι που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις και στο χώρο σας!

βιβλιοθήκες-τεχνητού-καπλαμά.jpg

Μια εξίσου εξυπηρετική επιλογή είναι η συρταριέρα γραφείου, που έρχεται σε πολλά μεγέθη και βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου! Μπορείτε να βρείτε πολλές και διάφορες επιλογές που θα καλύψουν τις ανάγκες για αποθήκευση, μέσα από μια ποικιλία σε χρώματα, υλικά και στυλ. Διαλέξτε ανάμεσα στο σκούρο ξύλο ή στο λευκό, ανάλογα με τη διακόσμηση του χώρου. Μια ακόμη υποκατηγορία συρταριέρας είναι και οι μεταλλικές συρταριέρες που ταιριάζουν με πολλά και διαφορετικά γραφεία και προσφέρουν στο χώρο επαγγελματική χροιά και οργάνωση. Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια σε τροχήλατες, με ξεχωριστό συρτάρι – μολυβοθήκη και με δυνατότητα επιλογής με καρτελοθήκη. Οι συρταριέρες ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα τους και τη συνολική μοντέρνα αισθητική που προσφέρουν στο χώρο. 

συρταριέρες-μεταλλικές.jpg

 

Αν θέλετε κι εσείς να αναβαθμίσετε το γραφείο, επισκεφτείτε το e-shop Dromeas και επιλέξτε τα καλύτερα έπιπλα, με υπογραφή ποιότητας και οικονομικές τιμές!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ