Νάουσα: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Ιωάννη Παρθενόποuλου από τη Δημοτική Παράταξη «Κοινός Τόπος»

 

Ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση από την Δημοτική Παράταξη του Δήμου Νάουσας “Κοινός Τόπος” του δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Παρθενόπουλου το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

 

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης:

 

"Συμμετείχα στις εκλογές του Μαΐου 2019 με το συνδυασμό «ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ» και εκλέγχτηκα δημοτικός σύμβουλος .

Οι λόγοι που με οδήγησαν να συμπορευτώ με τον ανωτέρω συνδυασμό είναι ότι θα μπορούσα να προσφέρω στον τόπο μου ,όπως και το έκανα με όποιον τρόπο και θέση και εάν κατείχα τα τελευταία δέκα έτη σχεδόν που εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος.

Οι λόγοι αποχώρησής μου είναι ότι επιθυμώ να λειτουργώ προς όφελος του δήμου μας δίχως να μετέχω σε πράξεις και απόψεις μόνον για λόγους αντιπολίτευσης. Πρέπει να γίνει κατανοητό το ότι βάζω πλάτη σημαίνει σηκώνω βάρος. Ήδη και από την θέση της αντιπολίτευσης έχω εργαστεί τον τελευταίο χρόνο προκειμένου να λυθούν προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας και σύντομα θα γίνει γνωστό ποια είναι αυτά και ποια είναι η σημασία τους για την πρόοδο της πόλης μας και του δήμου μας ευρύτερα.

Για τους παραπάνω λόγους, τιμώντας τις ψήφους των ανθρώπων που πίστεψαν σε εμένα, επιθυμώ με την παρούσα γραπτή δήλωση μου προς το προεδρείο σας, να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη «ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ», όπως ορίζει το άρθρο 66 παρ. 4 και 7 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό τροποποιήθηκε με τα άρθρα 73 του Ν. 4555/2018 και 114 παρ.4.α του Ν. 46232019.

Παρακαλώ όπως ανακοινώσετε την απόφαση ανεξαρτητοποίησής μου από τη δημοτική παράταξη «ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ» στο Δημοτικό Συμβούλιο και κοινοποιήσετε αυτήν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας θράκης".

 

Νάουσα 25/08/2021

Μετά τιμής

ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ