Εφιάλτης για δύο αδελφές στη Θεσσαλονίκη: «Μας βίαζε η μητέρα μας και ο σύντροφός της»

 

Σοκάρει η καταγγελία δύο κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη που έζησαν τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης από την μητέρα τους, τον σύντροφό της και έναν 17χρονο νεαρό.
 
Την καταγγελία για τα όσα αδιανότητα συνέβαιναν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από μικρά παιδιά έκανε στον τηλεοπτικό φακό η μεγαλύτερη αδελφή, 20 χρονών σήμερα που έδωσε κουράγιο και στην μικρότερη αδελφή της 15 ετών, να λύσουν τη σιωπή τους.
 
«Ήταν απαίσιοι, η μαμά μου με βίαζε. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή», περιγράφει η 20χρονη στην κάμερα του Μega.
 
 
«Υπήρχαν βράδια που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι. ‘Οταν της έλεγα ότι το σώμα μου μου ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε ότι της ανήκω και ότι θα κάνω αυτό που θέλει. Την κλώτσαγα, την έσπρωχνα, την παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνη συνέχιζε», δηλώνει με τη σειρά της και η 15χρονη αδελφή της.
 
Τα δυο κορίτσια ισχυρίστηκαν ότι «δεν ένοιωσαν ποτέ την αγάπη της μάνας, όσο κι αν την αποζητούσαν. Μιας μάνας, που καταγγέλλουν ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά, από την ηλικία που τα κορμιά τους άρχισαν να μοιάζουν γυναικεία.»
 
«Με κακοποιούσε ο σύντροφος της μητέρας μου»
Όταν η 15χρονη ξαναφέρνει στο μυαλό της τον εφιάλτη, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
 
«Η μαμά μου και ο σύντροφός της με έβαλαν στο δωμάτιο και με έβαλαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου. Κοίταξα τη μητέρα μου, της έδειξα πόσο με ενοχλεί, εκείνη μου είπε να κάτσω. Της φώναζα να με βοηθήσει, κι εκείνη απλά έφυγε», δήλωσε η κοπέλα.
 
Λίγες ημέρες πριν, ένας 17χρονος, όπως καταγγέλλει το 15χρονο κορίτσι, το είχε βιάσει.
 
«Πήδηξε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει, μου έβγαλε το παντελόνι, τα εσώρουχα, με χτυπούσε. Προσπαθούσα να βρω την κατάλληλη στιγμή να του ξεφύγω, αλλά εκείνος με άρπαζε, με χτυπούσε και συνέχιζε», κατήγγειλε η 15χρονη.
 
Ο εφιάλτης τους δεν έχει τέλος και η μικρή κοπέλα αποκάλυψε ότι πολλές φορές έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία.
 
«Η μητέρα μου με εξέδιδε»
«Η μαμά μου με προωθούσε σε άντρες και έβγαζε λεφτά από αυτό. Αυτή ήταν η φιλοσοφία της ως μάνα. Μάλιστα, μια μέρα, μπήκα στο δωμάτιο και είδα την μητέρα μου να χαϊδεύει την αδελφή μου. Εκεί τρελάθηκα. Άρχισα να ουρλιάζω», καταγγέλει η 20χρονη κοπέλα.
 
Σύμφωνα με την 20χρονη κοπέλα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η μικρότερη αδελφή της, μη μπορώντας πλέον να αντιμετωπίσει αυτόν τον εφιάλτη.
 
Για την ώρα η επιμέλεια της ανήλικης έχει ανατεθεί σε μια θεία τους, ενώ όπως λέει ο δικηγόρος τους όλοι περιμένουν με αγωνία την απόδοση δικαιοσύνης.
 
«Κάθε μέρα που περνάει γι’ αυτά τα παιδιά είναι μία ακόμα ημέρα κόλασης. Αυτά που έχουν ζήσει είναι πρωτοφανή», δήλωσε ο κ. Στυλιανός Θανασάρας, ο δικηγόρος των αδελφών.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Θανασάρας, η επιμέλεια έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα και η αστυνομία έχει σοβαρότατες ενδείξεις ότι όλα αυτά έχουν συμβεί.
 
Σύντομα αναμένεται η δίκη.
 
 
 
www.cnn.gr
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ