Κάκαλης για Τσουμάνη: «Αυτά μου είχε πει στην τελευταία μας επικοινωνία»

 

Ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που επικοινώνησαν με τον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη, ο Γρηγόρης Κάκαλης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι είχε μιλήσει πρόσφατα με τον Νίκο Τσουμάνη: «Eίχαμε μιλήσει την Παρασκευή, μου είχε πει για κάποια οικονομικά προβλήματα, τον είπα «μην ανησυχείς, θα τα λύσουμε όλα» μου είπε ότι χρωστούσε στον πεθερό του, κάναμε λογαριασμούς πως να το ξεπεράσουμε. Θα μιλούσαμε και με άλλους ποδοσφαιριστές. Μου είπε ότι θα περάσει να με δει το άλλο πρωί. Μίλησε και με τον Χρήστο τον Μπούρμπο, μίλησα και εγώ με τον Χρήστο. Δεν ξέρω το ύψος του χρέους Βρήκε δουλειά να παίρνει 800 ευρώ, βρήκε ομάδα, δεν μου έδειξε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο».

Για το ότι δεν το περίμενε: «Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι είχε ένα περιουσιακό στοιχείο θα χέρια του, ένα ακριβό αυτοκίνητο, του είπα εγώ να του το αγοράσω. Δεν ξέρω όμως το ύψος. Ήταν αφοσιωμένος στην προπόνηση, στο διαιτολόγιο, στην κοπέλα του, αλλά δεν ξέρεις τι κρύβει ο άλλος μέσα του».

Για το αν του μίλησαν συμπαίκτες: «Με πήρε ο Ανδρέας (Τάτος), ήταν συγκλονισμένος, με πήρε μετά και ο Αναστόπουλος και όλοι με την σειρά. Ο Νίκος ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν. Ας αφήσουμε τον ιατροδικαστή να μας πει τι γίνετε, αλλά το παλικάρι τώρα έφυγε, ο Νίκος έφυγε από κοντά μας».

 

Πηγή: Yellow Radio 101,7

www.sfina.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ