9ο Φεστιβάλ Χορωδιών Νάουσας από το Μουσικό Σωματείο «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας (16/10/21, 17/10/21)

 

Το Μουσικό Σωματείο «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Η.Π. Νάουσας,  στο πλαίσιο του διήμερου 9ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Νάουσας, με τίτλο «Άγγελμα Ελευθερίας» διοργανώνουν τις ακόλουθες εκδηλώσεις στον Πολυχώρο “Χρήστος Λαναράς” - ΕΡΙΑ: 

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00 μουσική παράσταση με συμμετοχή των χορωδιών:

- Μικτή Χορωδία «ΗΧΩ ΒΕΡΟΗΣ» Βέροιας
- Σύλλογος Φιλόμουσων Πρώτης Σερρών
- Μικτή Χορωδία Πύργου
- Χορωδία Λευκίμμης Κέρκυρας
- Μικτή Χορωδία και Μαντολινάτα Μουσικού Σωματείου «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ»

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00 συναυλία με το γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα “Stringless”.

Επισημαίνεται ότι ο χώρος των παραστάσεων έχει χαρακτηριστεί ως “αμιγής” και θα επιτραπεί η είσοδος σε θεατές αποκλειστικά εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο και με την επίδειξη αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτότητας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, αποκλειστικά σε όσους έχουν προμηθευτεί έγκαιρα εξατομικευμένη και αριθμημένη κάρτα εισόδου.  Οι κάρτες εισόδου θα διατίθενται στο κοινό από το Μουσικό Σωματείο «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ» τηλεφωνικώς,  στο τηλ. 23320-28547 από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου ως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ώρες 09:00 έως 13:00 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για την είσοδο στον χώρο εκδηλώσεων ισχύουν όλα τα μέτρα πρόληψης για την νόσο Covid - 19.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ