Ο Γιώργος Χασιώτης νέος team manager του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας Volleyball

 

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο φετινό σερβίς του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας στη φετινή Volleylegaue 2021-2022 το δικό του «ντεμπούτο» στον πάγκο της ομάδας μας, ετοιμάζεται να κάνει στο αποψινό εντός έδρας ματς με τον Α.Ο.Ν.Σ Μίλων ο νέος team manager των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», Γιώργος Χασιώτης.
Στα 25 του χρόνια ο Χασιώτης, γέννημα θρέμμα της πόλης μας, δηλώνει παρών από φέτος στην νέα προσπάθεια διάκρισης, αναλαμβάνοντας έναν πολύ σημαντικό και υπεύθυνο ρόλο στην ομάδα μας.
Ως επαγγελματίας μάγειρας, μαζί με άλλες που χρησιμοποιεί για την παρασκευή των εξαιρετικών του πιάτων στο αγαπημένο στέκι της Βέροιας και χορηγό του Φιλίππου, «Στάσου Μύγδαλα», ο Γιώργος Χασιώτης γνωρίζει πολύ καλά και τη «συνταγή επιτυχίας» που θα πρέπει να ακολουθήσει προκειμένου με τη δική του προσφορά, στο οργανωτικό τομέα, η ομάδα μας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της, να βαδίσει το δρόμο που οδηγεί στην κορυφή του επαγγελματικού ελληνικού βόλεϊ και την καταξίωσή της στην Volleyleague.
Πέρα όμως από την πειθαρχία, τη συνέπεια, την υπομονή, την οργανωτικότητα και τα λοιπά πλεονεκτήματα του χαρακτήρα που έχει "χτίσει" μέσα από την επαγγελματική του ενασχόλησή του με τις επιχειρήσεις της εστίασης, ο νέος team manager του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας, δηλώνει εδώ και 4 χρόνια, λάτρης του βόλεϊ, με έντονη παρουσία, στο πλευρό της ομάδας. Παράλληλα ο κ. Χασιώτης θα είναι και υπεύθυνος Covid-19 της ομάδας μας στη Volleyleague.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τιμή της διοίκησης να με χρίσει team manager του Φιλίππου, καθώς ακολουθώ την ομάδα από την αρχή της προσπάθειάς της για διάκριση στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ . Έχω την πεποίθηση ότι η ομάδα θα έχει μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά, χρόνια και δεσμεύομαι πως από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βάλω και εγώ το δικό μου «λιθαράκι» στην επίτευξη των στόχων της» τόνισε ενθουσιασμένος ο κ. Χασιώτης, παρά την δύσκολη «αποστολή» που καλείται να φέρει εις πέρας.
Η διοίκηση του ΤΑΑ καλωσορίζει τον Γιώργο Χασιώτη στην «οικογένεια» του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας και του εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
 
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ