Νάουσα: Οριακό «όχι» στην εισήγηση για τα 3-5 Πηγάδια στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (βίντεο)

 

Με 15 ψήφους υπέρ (και 16η του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας) και 17 ψήφους κατά, καταψηφίστηκε η εισήγηση του δημάρχου που αφορούσε την πρόταση μακροχρόνιας μίσθωσης του χιονοδρομικού κέντρου στα 3-5 πηγάδια.

Η συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ήταν έκτακτη με μοναδικό θέμα τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί της εισήγησης του δημάρχου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί διαβούλευση με εκπροσώπους φορέων του Δήμου Νάουσας και κοινοποίηση της πρότασης  για παρατηρήσεις και συμπληρωματικές προτάσεις.

Μετά από ένα 20ήμερο συζητήσεων επί της πρότασης, το θέμα τέθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη τελικής απόφασης.

Στην 3ωρη διαδικασία η αξιωματική και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης επέμειναν στις θέσεις τους ασκώντας κριτική, ενώ ο κ. Κουτσογιάννης κατέθεσε την πρόταση που διατύπωσε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου.

Στην ονομαστική ψηφοφορία με την οποία ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, 15 μέλη του συμβουλίου ψήφισαν υπέρ και 17 κατά με συνέπεια να καταψηφιστεί η εισήγηση.

Υπέρ ψήφισαν οι: Λογδανίδης, Φουντούλης, Τσέλιος, Παρθενόπουλος, Τασιώνας,Θανασούλης, Βασιλείου, Αδαμίδης, Καραγιαννίδης, Μπαλτατζίδου, Τζουβάρας, Αραμπατζή, Τριανταφύλλου, Γιαννούλης και Βασιλειάδης, όπως και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Κώστας Χατζηστυλλής.

Κατά ψήφισαν οι: Ν. Κουτσογιάννης του Αντ., Ν. Κουτσογιάννης του Δ, Δάγκας, Λαζαρίδου, Βασιλειάδου, Δολδούλρης, Βαλσαμίδης, Μαλάκη, Ζάχος, Λακηνάνος, Χ’ιωαννίδης, Παυλίδης, Ιωσηφίδου, Δούμου, Μυλωνάς, Σαμαράς και Τόσιος.

Ο κ. Τσουκαλάς απουσίασε από τη συνεδρίαση για επαγγελματικούς λόγους.

Η συνεδρίαση μεταδόθηκε απ’ ευθείας από το Verianet

Νάουσα - έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (21/10/2021)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ