Γιώργος Τράγκας στη Βέροια: «Θα μας ψηφίσουν περισσότεροι από 500.000» (βίντεο)

 

Στη Βέροια βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο επικεφαλής του κόμματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι", πασίγνωστος δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας. 

Η συνάντηση με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και άλλων πολιτών που ήθελαν να τον συναντήσουν, έγινε στο καφέ Κιβωτός, όπου πραγματοποιήθηκε μια ανοιχτή πολιτική συζήτηση.

Ο κ. Τράγκας αρχικά υπογράμμισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 70η θέση παγκοσμίως σε ότι αφορά τις ελευθερίες του Τύπου.

Υπογράμμισε επίσης ότι το χρέος της Ελλάδας είναι τέτοιο που δεν υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης, τα ποσοστά ανόδου που παρουσιάζουν ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί είναι εντελώς ευφάνταστα, και ότι είναι απαραίτητο στην επόμενη Βουλή να μπούνε καινούρια πρόσωπα και καινούριες ιδέες.

Όπως είπε, επέλεξε τον πολιτικό στίβο θεωρώντας ότι μετά από περισσότερο από μισό αιώνα στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας, μόνο μέσω του Τύπου δεν μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά το πολιτικό σκηνικό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε δυο επιλογές: ή να είναι ένας συνταξιούχους που να πίνει καφέδες σε κάποιο καφενείο, ή να αναλάβει ενεργή πρωτοβουλία στον πολιτικό στίβο και επέλεξε το δεύτερο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα των εμβολίων, όπου ο κ. Τράγκας είπε χαρακτηριστικά ότι ο Πρωθυπουργός δεν σέβεται την υπογραφή της ίδιας του της αδερφής, η οποία υπέγραψε την γνωστή ευρωπαϊκή σύμβαση για τα βασικά ατομικά δικαιώματα που αφορούν την επιλογή του κάθε πολίτη να υπόκειται σε ιατρικές πράξεις.

 

Όλη η συζήτηση - ομιλία του Γιώργου Τράγκα στο βίντεο που ακολουθεί.

Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων - Ο Γιώργος Τράγκας στη Βέροια (19/11/2021) 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ