Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας – Γιώργος Χατζόγλου: «Δεν έχουμε εξαρτήσεις. Μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα του κλάδου» (βίντεο)

 

Συνέντευξη τύπου εν όψει των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Χατζόγλου με το ψηφοδέλτιό του.

Η συνέντευξη τύπου δόθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου "Αιγές" όπου ο υποψήφιος Πρόεδρος παρουσίασε τις βασικές του αρχές και το πρόγραμμά του.

Όπως είπε, κανείς δεν περισσεύει στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιό του δεν έχει εκλογικό σήμα, δεν είναι παράταξη και δεν έχει εξαρτήσεις αλλά είναι μια προσπάθεια για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, αποδέχτηκε και υπογράμμισε ότι είναι μέσα στο πρόγραμμά του είναι ένας πιο ουσιαστικός για την κοινωνία ρόλος του νομικού κόσμου.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Χατζόγλου είπε χαρακτηριστικά ότι «η υπερέκθεση στον ήλιο προκαλεί τραύματα», μια μάλλον συμβολική πρόταση  με πολλούς αποδέκτες.

 

 

Δικηγορικός σύλλογος Βέροιας Γιώργος Χατζόγλου (22/11/2021)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ