Οι παλαίμαχοι της Βέροιας έκοψαν τη βασιλόπιτα - Αναμνήσεις και συγκίνηση στην εκδήλωση (βίντεο)

 

Στην αίθουσα του πολυχώρου "Εληά" πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε μια αίθουσα που γέμισε αναμνήσεις από  μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις. Από την εποχή που η Βέροια ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α' Εθνική με εκείνη την ομάδα που κέρδισε τον πανελλήνιο θαυμασμό και επονομάστηκε "Βασίλισσα του Βορρά".

Ακολούθησαν και άλλες περίοδοι με πολύ σημαντικές επιτυχίες, αλλά και περίοδοι πίκρας. Όμως χάρη στην αγάπη του κόσμου, στην πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων που "έβαλαν" πλάτη, η ομάδα επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών.

Το βράδυ της Δευτέρας οι γενιές των ποδοσφαιριστών από την επιβλητική νίκη επί του ΟΦΗ στη Λεωφόρο μέχρι το σπουδαία επιτυχία μέσα στο Καραϊσκάκη κι ακόμη πιο μετά, βρέθηκαν όλοι μαζί, με παράγοντες, αγνούς φιλάθλους που ήταν πάντα στο πλευρό της και καλούς φίλους που στο πέρασμα του χρόνου βρέθηκαν κι έμειναν κοντά στην ομάδα.

Τιμήθηκαν ο φίλαθλος Βασίλης Σακελλαρίου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πολύτεκνος, καθηγητής φυσικής αγωγής, Δημήτρης Τσιούχας, ο απόστρατος αντιστράτηγος, Θεόδωρος Σιδηρόπουλος, ο οποίος ήταν παρών με τη σύζυγό του, βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα, ο Κώστας Γκαβαισές ο οποίος "έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά", όταν η ομάδα έφτασε ν' αγωνίζεται στη Δ' Εθνική, ο Γιώργος Καλογήρου συνθέτης του ύμνου της Βέροιας και ο Αντώνης Αλεξιάδης, ο οποίος δεν παρέστη και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Απόστολος Εμμανουηλίδης

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και αναμνηστική φωτογραφία των παρευρισκομένων παλαιμάχων της εποχής της πρώτης ανόδου της ομάδας στην Α' Εθνική

Βέροια - Βασιλόπιτα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών 29/1/2018

 


 

 

  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ