Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Τζιτζικώστας: “Για την διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το 2019 είναι έτος επιχειρηματικότητας” - Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο (φωτό+βίντεο)

 

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των επιδοτούμενων δράσεων ΕΣΠΑ 2014-2020 στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών,  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε αρχικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γεώργιος Μπίκας, ο οποίος έδωσε στη συνέχεια το λόγο στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Τζιτζικώστας στην ομιλία του τόνισε: 

“Όπως έχω πει πολλές φορές και θα το επαναλάβω και σήμερα, για την διοίκηση της ΠΚΜ το 2019 είναι έτος επιχειρηματικότητας και ελπίζουμε αυτό να αποτελέσει και μια αρχή που θα διέπει το σύνολο της χώρας μας. Καλά είναι τα προγράμματα και τα ευρωπαϊκά κονδύλια που αξιοποιούμε, αλλά όσο το κράτος συνεχίσει με τέτοια πολιτική, η οποία αγγίζει και το 80% για τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε ποτέ πέρα από μια αναιμική ανάκαμψη που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό στους δείκτες, να φτάσουμε στην ουσιαστική ανάπτυξη στη χώρα μας. 

Σήμερα είμαστε εδώ για ευχάριστα νέα. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια δέσμη προτάσεων αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους, ευρωπαϊκά κονδύλια, για να στηρίξουμε επιχειρήσεις που βρίσκονται στο χώρο του εμπορίου, της μεταποίησης, του τουρισμού και των υπηρεσιών”.

Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση με θέμα της ημερήσιας διάταξης «Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και «Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εμπορίου και παροχής Υπηρεσιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Επιμελητήριο Ημαθίας - Ενημερωτική εκδήλωση 27/3/2019

 

 

Κείμενο: Βέϊου Σοφία

Φωτογραφίες: Βέϊου Σοφία, Ευρώπη Εμμανουηλίδου, Μαρία Καρασαλίδου

Βίντεο: Δημήτρης Καρολίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ