Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Διονύσης Καρολίδης: «Και η ανοχή έχει τα όριά της - 25.000 € για τον…προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων»!!!!

 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb και με τίτλο «και η ανοχή έχει τα όριά της», ο κ. Διονύσης Καρολίδης αναφέρεται στο ζήτημα του προγραμματισμού των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Προμηθέας» και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, παρουσιάζει παραστατικά σύμφωνα με τα οποία «η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τον προγραμματισμό και την οργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έναντι του ποσού των 25.000 € με συμφωνητικό που υπογράφηκε στις 7 Δεκεμβρίου»!!!!

Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτέλεσε και αντικείμενο συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γράφει ο κ. Διονύσης Καρολίδης:

«Πέρασαν 48 ώρες και κανένας υπεύθυνος της ΚΕΠΑ αλλά κυρίως ο Δήμαρχος της Βέροιας δεν απάντησαν στο ερώτημα μου. Όχι ότι περίμενα να το κάνουν.

Η ΚΕΠΑ λοιπόν του Δήμου Βέροιας ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τον προγραμματισμό και την οργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έναντι του ποσού των 25.000 € με συμφωνητικό που υπογράφηκε στις 7 Δεκεμβρίου. 25.000 € για να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται αρκετά καλά δύο υπάλληλοι της ΚΕΠΑ. Προσέξτε την ημερομηνία!!! 7-12-18!!!

Μην ακούσω κανέναν να πει ότι οι εκδηλώσεις έγιναν λόγω των εκλογών. Οι άνθρωποι τις ετοίμαζαν τεσσεράμισι χρόνια, και τελικά πλήρωσαν 25.000 €, τις τελευταίες μέρες σε ιδιώτες για να προλάβουν. Ο προγραμματισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!

Καλά έκαναν μήπως δικά τους ήταν τα χρήματα; Αφού όμως ανέθεσαν σε ιδιωτική εταιρεία μέχρι και τα κείμενα των διαφημιστικών, τότε γιατί ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στους δύο υπαλλήλους; Μήπως επειδή είχαν την έμπνευση να πληρώσουν 25.000 € για να κάνει άλλος την δουλειά που έπρεπε να κάνουν αυτοί; Μήπως επειδή γράφουν ωραία άρθρα ως απαντήσεις στις κριτικές που γίνονται για το έργο της δημοτικής αρχής; Μήπως επειδή βγαίνουν πολύ ωραίες φωτογραφίες; Μήπως; Δεν ξέρω ερωτήσεις θέτω.

Και μία τελευταία ερώτηση. Έχει δημιουργηθεί θέση γενικού διευθυντή στην ΚΕΠΑ; Αν ναι πότε; Και αν ναι, τότε ποιος είναι απλός διευθυντής»


Η φωτογραφία από τις εκδηλώσεις είναι από το inveria.gr - Ευχαριστούμε

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ