Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Νάσος Ηλιόπουλος: «Ιστορική επιλογή ή ψήφος της 7ης Ιουλίου» - Συνέντευξη τύπου από τον υπ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

 

Στο πλαίσιο της κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, με την ομιλία το βράδυ του Σαββάτου, ο υποψήφιος βουλευτής Νάσος Ηλιόπουλος έδωσε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της ίδιας μέρας στα τοπικά ΜΜΕ.

Η κ. Ηλιόπουλος χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ως «ιστορική επιλογή» αφού, όπως είπε, στη μεταμνημονιακή εποχή ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει ένα δικό του πρόγραμμα και όχι ένα πρόγραμμα που ορίζουν οι δανειστές.

Αναφερόμενος στην ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι παρέλαβε άδεια ταμεία με τεράστια ελλείμματα και τώρα πλέον έχει ρυθμιστεί το χρέος, όπως επίσης και το ασφαλιστικό το οποίο ήταν ένα χρεωκοπημένο σύστημα και τώρα είναι πλεονασματικό.

Ο κ. Ηλιόπουλος κάλεσε τον ελληνικό λαό να κάνει την επιλογή του με βάση τα προγράμματα των κομμάτων και αναφερόμενος στη Ν. Δημοκρατία είπε ότι – όπως λέει ο αρχηγός της – θα κάψει κύριες και επικουρικές συντάξεις, ενώ δεν αποσαφηνίζει τον τρόπο πληρωμής των εισφορών από τους ελεύθερους επαγγελματίες, αφήνοντας ανοιχτά τεράστια ζητήματα

Μίλησε επίσης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο στοχεύει στη δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων εργασίας και την παγίωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε ότι οι παρεμβάσεις του ΔΝΤ δεν είναι κάτι περισσότερο από τις υποχρεώσεις που έχει κάθε χώρα-μέλος της ΕΕ, ενώ για το μετεκλογικό «τοπίο» και την προοπτική συνεργασιών είπε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πάνω σε προγραμματικές βάσεις.

Βέροια ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος - συνέντευξη τύπου 29/6/2019

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ