Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Καράτε | Premier League (Moscow): Απίστευτος αποκλεισμός για Πανετσίδου

 

Έχοντας αποκλείσει την πρώην Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Kayo Someya, η Βίκυ Πανετσίδου αγωνίστηκε απέναντι στη Μαυροβούνια Marina Rakovic, χάνοντας την πρόκριση στα τελευταία επτά δευτερόλεπτα! 

Ο ορισμός του αθλητισμού. Από τη μια...γοητευτικός, από την άλλη φροντίζει να δείχνει την πιο σκληρή πλευρά του. Αυτήν τη βίωσε σήμερα η Βίκυ Πανετσίδου στην κατηγορία των -68κ. 

Έχοντας μια αρκετά δύσκολη κλήρωση, κάπου λογικό σ' ένα τόσο υψηλό επίπεδο, μπήκε στη μάχη της Μόσχας αντιμετωπίζοντας στο δεύτερο γύρο (είχε περάσει bye), την πρώην Παγκόσμια πρωταθλήτρια και Νο 4 του κόσμου, Kayo Someya από την Ιαπωνία.

Απόλυτα "διαβασμένη" στο παιχνίδι της Someya, η Πανετσίδου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να πάρει τον έλεγχο στο τατάμι. Ένα yuko ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη με 1-0. 

Επόμενη αντίπαλος η Marina Rakovic. Μια δύσκολη αντίπαλος με πολλά μετάλλια σε διοργανώσεις Κ1 και με μία δυνατή παρουσία στο τατάμι. Δύσκολα της παίρνεις τον έλεγχο, αλλά όταν λέγεσαι Πανετσίδου ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις...

Η Μαυροβούνια θα πάρει τον πρώτο πόντο, αλλά και το senshu. Η Πανετσίδου όμως όχι απλά ισοφαρίζει, αλλά καταφέρνει να περάσει και μπροστά με 2-1. Η νίκη είναι στα χέρια της, καθώς δύσκολα χάνει το προβάδισμα αν το αποκτήσει.

Η μοιραία φάση θα γίνει με επτά δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Η Πανετσίδου δεν θα υπολογίσει σωστά την τελευταία της κίνηση. Θα επιτεθεί και θα δεχθεί την κόντρα από την Rakovic. Οι σημαίες σηκώνονται, η Rakovic παίρνει τον πόντο, αλλά και τη νίκη με senshu.

 

Στη συνέχεια θα φτάσει στον ημιτελικό, όμως θα πέσει πάνω στη ασταμάτητη φέτος, Irina Zaretska, από την οποία θα ηττηθεί με 3-0 κάτι που σήμαινε τον οριστικό αποκλεισμό της Ελληνίδας καρατέκα, που αφήνει τη Μόσχα με μια πραγματικά πικρή γεύση...

 


www.stathopoulost.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ