Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Μήνυμα ζωής – Καμπάνια κατά του καρκίνου του μαστού με μουσικά «χρώματα» (βίντεο)

 

Ήταν ένα μήνυμα γνώσης και αισιοδοξίας και με άρωμα γυναίκας. Μια εκδήλωση με βαθιά επιστημονική γνώση, ανθρωπιά και τρυφερότητα.

Συνέβαλλαν όλοι και όλες σ’ αυτό… Απ’ τη διοικήτρια του Κέντρου Υγείας, την κ. Χατζή, την ακούραστη, υπέροχη αυτή επιστήμονα, την Βάσω Καραδήμου όλο το επιστημονικό και μη προσωπικό που με μεράκι και κατάθεση ψυχής διοργάνωσε την πανέμορφη καμπάνια και βέβαια τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, μαζί με τους καθηγητές τους, που «χρωμάτισαν» με μουσική το μήνυμα ζωής!!! Άλλωστε η ζωή είναι τέχνη… Και το να αγαπάς τη ζωή είναι ακόμη πιο τέχνη…

Το πρωινό της Πέμπτης στον 1ο όροφο του Κέντρου Υγείας Βέροιας, Ακτινολογικό Εργαστήριο όλα έμοιαζαν γιορτή. Και ήταν γιορτή…

Η καμπάνια κατά του καρκίνου του μαστού είναι γιορτή, όπως είναι γιορτή η χαρά της ζωής.

Ανδρέας Καραμούτης, Μαριάννα Δαλιγκάρου, Άννα Κουτσιμανή, Ρόπη Πλασάρη και Χριστίνα Καταφυγιώτη συνέθεσαν το σύνολο μουσικής δωματίου που «χρωμάτισε» με νότες την εκδήλωση, με την καθηγήτρια τους, Ελισάβετ Ιωαννίδου και τον υποδιευθυντή του Μουσικού Σχολείου, Ανδρέα Κοτρίδη.

Θερμες ευχαριστίες εξέφρασαν η διοικήτρια του ΚΥ Βέροιας κ. Χατζή και βέβαια η «ψυχή» της καμπάνια, Βάσω Καραδήμου, η οποία με τη σειρά της απένειμε τα «εύσημα» στην Χριστοφορούλα Γεωργίου που ανέλαβε τον πανέμορφο διάκοσμο του χώρου.

Σημειώνεται ότι οι επιπλέον μαστογραφίες, στο πλαίσιο της καμπάνιας, θα συνεχιστούν και αύριο Παρασκευή.

Για πληροφορίες στο 2331022332 – 2331024661 – 2331021863 εσωτ. 102 (Ακτινολογικό Εργαστήριο)

 

Ρεπορτάζ: Δ. Καρολίδης

Φωτο-αρχείο: Σοφία Βέϊου

 

ΚΥ Βέροιας - Ενημερωτική εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού 24/10/2019

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ