Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Καβγάς Τζήμερου - Πρωτούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο (βίντεο)

 

Ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ απευθύνθηκε με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς στον επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά - Δείτε το μονταρισμένο βίντεο.

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, που προκάλεσε μέχρι και την παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο Θάνος Τζήμερος από τη «Δημιουργία Ξανά» είχε έντονη αντιπαράθεση με τον σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γιάννη Πρωτούλη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να του απευθυνθεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και στο τέλος να τον φτύνει.

«Χαφιέ και ρουφιάνε», «ναζιστή με κοστούμι», «θα σε κάνω ρεντίκολο, δεν θα ξέρεις πού να κρυφτείς» ακούγεται να λέει ο Γιάννης Πρωτούλης σε βίντεο που ανέβασε ο Θάνος Τζήμερος. Παράλληλα καλεί τον επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά να ανεβάσει το υλικό στο Facebook.

Κάποια στιγμή, σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης Πρωτούλης κατευθύνεται προς τον Θάνο Τζήμερο τον οποίο φτύνει. Στο επόμενο πλάνο ο Θάνος Τζήμερος λουσμένος με καφέ ρωτάει συνεργάτη του αν έχει καταγράψει τη σκηνή.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις του επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά δεν συμπεριλαμβάνονται στο εμφανώς μονταρισμένο οπτικό υλικό.

 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

www.voria.gr

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ