Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Στις κάλπες οι καθηγητές - Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ – Αύξησε τις ψήφους, αλλά έχασε την έδρα το ΑΣΕ-ΠΑΜΕ – Υποχώρηση της ΣΥΝΕΚ, αλλά χωρίς απώλειες στις έδρες

 

Ξεπέρασαν τους 800 οι καθηγητές που προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΛΜΕ Ημαθίας. Για την ακρίβεια ψήφισαν 803 και τα έγκυρα ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν ήταν 766

Η προσκείμενη στη Ν. Δημοκρατία, παράταξη της ΔΑΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη.

Στην εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έλαβε 307 ψήφους ( 9 περισσότερους σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές) και παίρνει 3 έδρες στο ΔΣ.

Δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός «Εκπαιδευτική Παρέμβαση» που πήρε 172 ψήφους, αυξάνοντας σημαντικά την επιρροή του καθώς στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση έλαβε 135 ψήφους. Εκλέγει δύο μέλη στο νέο ΔΣ.

Σαφής υποχώρηση της προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ, παράταξη της ΣΥΝΕΚ που πήρε 163 ψήφους ( 40 λιγότερους από πέρσι), αλλά διατήρησε τις δύο έδρες που είχε στο ΔΣ.

Αυξημένα τα ποσοστά της προσκείμενης στο ΚΚΕ παράταξης «ΑΣΕ-ΠΑΜΕ» που έλαβε 105 ψήφους έναντι των 84 που έλαβε στις προηγούμενες εκλογές, αλλά παρά την αύξηση των ψήφων, έχασε την έδρα που είχε στο ΔΣ λόγω του εκλογικού μέτρου.

Η παράταξη της ΠΕΚ (πρόκειται για την πρώην ΠΑΣΚΕ) κατέβηκε ακόμη περισσότερο παίρνοντας 19 ψήφους, τέσσερις λιγότερους από τις προηγούμενες εκλογές.

 Εκλέγονται από τη ΔΑΚΕ οι Α. Πανζαρτζίδης., Γ. Τζουνοπούλου και Μ.Γιοβανόπουλος
Από τον Ανεξάρτητο Συνδιασμός ο Α.Μόσχος και η Χ.Αξούριστου και από τη ΣΥΝΕΚ η Σ.Τσούλιου και η Ν.Σπυρίδη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ